У Корольовському районному суді міста Житомира продовжується судовий розгляд справи щодо жахливих події в Радомишлі

У Корольовському районному суді міста Житомира продовжується судовий розгляд справи щодо жахливих події в Радомишлі

У Корольовському районному суді міста Житомира 20 січня 2023 року продовжився судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої. Трагедія трапилася у Радомишлі 7 березня 2022 року.

Цього разу було закінчено допит другого обвинуваченого, Олександра Юрка. Допит ще одного обвинуваченого, Віктора Ільченка, закінчили на минулому судовому засіданні.

Під час попередніх судових слухань Віктор Ільченко не визнав себе винним і не визнав цивільний позов від потерпілих. Олександр Юрко на повторне запитання головуючого судді визнав, що саме від його дій загинула дитина, але не погодився з кваліфікацією справи. Цивільний позов від потерпілих, на відміну від Ільченка він визнав повністю.

Відео дня

Також суд продовжив строк запобіжного заходу обвинуваченим Ільченку та Юрку у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів, тобто до 20 березня 2023 року включно. 

Наступного разу суд продовжить допит свідків та дослідження доказів.

Нагадаємо, що 7 березня 2022 року, близько 15-ї години військовослужбовець Збройних Сил України Юрко Олександр Володимирович,, використовуючи автомат АКС-74У, та член громадського формування «Радомишльська варта» Ільченко Віктор Вікторович, використовуючи нарізну мисливську гвинтівку «Вулкан ТК 5,45», в господарстві по вул. Велика Житомирська, 147 в м. Радомишль Житомирської області, здійснили постріли з вогнепальної зброї та таким чином умисно убили малолітнього Бєльченка Даниїла Юрійовича, 30.10.2009 року народження, та поранили малолітнього Нечипоренка Олексія Олександровича, 28.08.2012 року народження, вчинивши замах на вбивство.

P.S. Відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Руслан Мороз

Читайте також:

 

Суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для обвинувачених у вбивстві одного підлітка та важкому пораненні іншого

Судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої в Радомишлі перенесли.

У Житомирі продовжується розгляд справи щодо вбивства однієї та поранення іншої дитини в Радомишлі.

У Корольовському районному суді Житомира розглядають справу щодо вбивства однієї дитини та поранення другої в Радомишлі.

Захисник підозрюваного в вбивстві однієї дитини в Радомишлі та важкому пораненні іншої звинуватив журналістів в тому, що його підзахисного не випускають з-під варти.

Апеляційний суд відмовив у зміні запобіжного заходу одному з двох підозрюваних у вбивстві дитини в м. Радомишль.

Підозрюваних у вбивстві дитини та пораненні іншої намагаються випустити з-під варти?

Апеляційний суд залишив під вартою представника «Радомишльської варти», якого звинувачують у вбивстві дитини

Суд продовжив тримання під вартою одному з підозрюваному в розстрілі дитини у Радомишлі та переніс розгляд справи іншого

Незважаючи на зухвале поводження підозрюваного у вбивстві підлітка у Радомишлі, суд продовжив йому строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. ФОТО. ВІДЕО

Суд переніс слухання справи про вбивство однієї дитини та поранення іншої через те, що обвинувачених не доставили на засідання.

Продовжується судовий розгляд справи про вбивство дитини в Радомишлі. ФОТО. ВІДЕО.

Зміна показів, питання без відповідей: триває слухання справи про вбивство одного підлітка та важке поранення іншого у Радомишлі.

Продовжується судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої в м. Радомишль.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up