Судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої в Радомишлі перенесли

Судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої в Радомишлі перенесли

Судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої в Радомишлі перенесли внаслідок того, що обвинувачених не змогли доставити до зали суду.

Останнім часом почастішали випадки, коли обвинувачених не можуть доставити із СІЗО до суду, виправдовуючись відсутністю достатньої кількості співробітників.

Також адвокати проти застосування режиму відеоконференції з СІЗО, адже якість зв'язку не дозволяє в нормальному режимі відеоконференції спілкуватися між сторонами процесу.

Тому суд ухвалив зробити перерву в судовому засіданні та призначив одразу кілька дат для продовження судового розгляду в звичайному режимі.

Відео дня

Читайте також:

У Житомирі продовжується розгляд справи щодо вбивства однієї та поранення іншої дитини в Радомишлі.

У Корольовському районному суді Житомира розглядають справу щодо вбивства однієї дитини та поранення другої в Радомишлі.

Захисник підозрюваного в вбивстві однієї дитини в Радомишлі та важкому пораненні іншої звинуватив журналістів в тому, що його підзахисного не випускають з-під варти.

Апеляційний суд відмовив у зміні запобіжного заходу одному з двох підозрюваних у вбивстві дитини в м. Радомишль.

Підозрюваних у вбивстві дитини та пораненні іншої намагаються випустити з-під варти?

Апеляційний суд залишив під вартою представника «Радомишльської варти», якого звинувачують у вбивстві дитини

Суд продовжив тримання під вартою одному з підозрюваному в розстрілі дитини у Радомишлі та переніс розгляд справи іншого

Незважаючи на зухвале поводження підозрюваного у вбивстві підлітка у Радомишлі, суд продовжив йому строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. ФОТО. ВІДЕО

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up