Суд переніс слухання справи про вбивство однієї дитини та поранення іншої через те, що обвинувачених не доставили на засідання

Суд переніс слухання справи про вбивство однієї дитини та поранення іншої через те, що обвинувачених не доставили на засідання

Корольовський районний суд м. Житомира 30 серпня 2022 року оголосив перерву в судовому засідання тому, що конвой не доставив до зали суду обвинувачених.

Прокурор в судовому засіданні наголосив, що недоставка обвинувачених до зали суду та розгляд справи в режимі відеоконференції може в подальшому стати обґрунтуванням відміни будь-якого вироку. Тому суд прийняв рішення зробити перерву в судовому засіданні та зобов’язати конвой доставити обвинувачених до зали суду. Наступне засідання призначено на 29 вересня 2022 року.

У зв’язку з важкістю обвинувачення – одна дитина загинула, іншу було важко поранено – справу міг розглядати суд присяжних, але це питання ще не вирішувалося і навіть не розглядалося сторонами процесу. Тому справу буде слухати колегія з трьох суддів.

Відео дня

Нагадуємо, що 7 березня 2022 року, близько 15-ї години військовослужбовець Збройних Сил України Юрко Олександр Володимирович, використовуючи автомат АКС-74У, та член громадського формування «Радомишльська варта» Ільченко Віктор Вікторович, використовуючи нарізну мисливську гвинтівку «Вулкан ТК 5,45», в господарстві по вул. Велика Житомирська, 147 в м. Радомишль Житомирської області здійснили постріли з вогнепальної зброї та таким чином умисно убили малолітнього Бельченка Даниїла Юрійовича, 2009 року народження, та поранили малолітнього Нечипоренка Олексія Олександровича, 2012 року народження, вчинивши замах на вбивство. 

Також варто додати, що згідно з результатами експертизи, яку було озвучено в суді, у 12-річного Даниїла Бельченка потрапила куля від автомата, який тримав Олександр Юрко. Але керував всіма діями Віктор Ільченко. Саме він передав зброю своєму напарнику. Кому належала куля, яка потрапила у 10-річного Олексія Нечипоренка, експертиза не змогла встановити. 

Руслан Мороз

Читайте також:

Судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої в Радомишлі перенесли.

 

У Житомирі продовжується розгляд справи щодо вбивства однієї та поранення іншої дитини в Радомишлі.

У Корольовському районному суді Житомира розглядають справу щодо вбивства однієї дитини та поранення другої в Радомишлі.

Захисник підозрюваного в вбивстві однієї дитини в Радомишлі та важкому пораненні іншої звинуватив журналістів в тому, що його підзахисного не випускають з-під варти.

Апеляційний суд відмовив у зміні запобіжного заходу одному з двох підозрюваних у вбивстві дитини в м. Радомишль.

Підозрюваних у вбивстві дитини та пораненні іншої намагаються випустити з-під варти?

Апеляційний суд залишив під вартою представника «Радомишльської варти», якого звинувачують у вбивстві дитини

Суд продовжив тримання під вартою одному з підозрюваному в розстрілі дитини у Радомишлі та переніс розгляд справи іншого

Незважаючи на зухвале поводження підозрюваного у вбивстві підлітка у Радомишлі, суд продовжив йому строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. ФОТО. ВІДЕО

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up