Суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для обвинувачених у вбивстві одного підлітка та важкому пораненні іншого

Суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для обвинувачених у вбивстві одного підлітка та важкому пораненні іншого

Корольовський районний суд міста Житомир продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для обвинувачених у вбивстві одного підлітка та важкому пораненні іншого. Трагедія сталася у березні 2022 року в Радомишлі.

Під час судового розгляду в зв’язку з перенесенням засідання внаслідок відсутності електроенергії суд розглядав тільки можливість продовження застосування запобіжного заходу.

При внесенні клопотання прокурор Олександр Ваховський зазначив, що є не тільки підтверджені факти злочинів, які інкримінуються обвинуваченим, один з обвинувачених, а саме Віктор Ільченко продовжує фактично тиснути на іншого обвинуваченого Олександра Юрка.

Відео дня

Адвокат Юрій Радзієвський, захисник Віктора Ільченка, заперечив ці доводи прокурора та заявив, що вони не підтверджуються жодними даними.

Володимир Красовський, адвокат потерпілої Карини Бєльченко, заявив, що саме перенесення судового засідання внаслідок відсутності електроенергії засвідчує тої факт, що жоден електронний пристрій спостереження не може працювати в даних умовах.

Обвинувачений Олександр Юрко намагався дати пояснення та заявив, що він дійсно залишався в умовах СІЗО наодинці разом з Віктором Ільченком та отримував від нього погрози. Суд перервав це звернення та заявив, що наразі вирішується тільки питання продовження запобіжного заходу, на що Олександр Юрко відповів, що підтримує клопотання прокурора.

У підсумку після перебування у нарадчій кімнаті, суд оголосив Ухвали про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для обох обвинувачених без можливості внесення застави та призначив наступні дати судового розгляду.

Нагадаємо, що 7 березня 2022 року у м. Радомишль представник ЗСУ Олександр Юрко та член «Радомишльської варти» Віктор Ільченко застрелили Данила Бєльченка та тяжко поранили 10-річного Олексія Нечипоренка.

Руслан Мороз

Читайте також:

Читайте також:

Судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої в Радомишлі перенесли.

У Житомирі продовжується розгляд справи щодо вбивства однієї та поранення іншої дитини в Радомишлі.

У Корольовському районному суді Житомира розглядають справу щодо вбивства однієї дитини та поранення другої в Радомишлі.

Захисник підозрюваного в вбивстві однієї дитини в Радомишлі та важкому пораненні іншої звинуватив журналістів в тому, що його підзахисного не випускають з-під варти.

Апеляційний суд відмовив у зміні запобіжного заходу одному з двох підозрюваних у вбивстві дитини в м. Радомишль.

Підозрюваних у вбивстві дитини та пораненні іншої намагаються випустити з-під варти?

Апеляційний суд залишив під вартою представника «Радомишльської варти», якого звинувачують у вбивстві дитини

Суд продовжив тримання під вартою одному з підозрюваному в розстрілі дитини у Радомишлі та переніс розгляд справи іншого

Незважаючи на зухвале поводження підозрюваного у вбивстві підлітка у Радомишлі, суд продовжив йому строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. ФОТО. ВІДЕО

Суд переніс слухання справи про вбивство однієї дитини та поранення іншої через те, що обвинувачених не доставили на засідання.

Продовжується судовий розгляд справи про вбивство дитини в Радомишлі. ФОТО. ВІДЕО.

Зміна показів, питання без відповідей: триває слухання справи про вбивство одного підлітка та важке поранення іншого у Радомишлі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up