Продовжується судовий розгляд по справі щодо вбивства однієї дитини та важкого поранення іншої

Продовжується судовий розгляд по справі щодо вбивства однієї дитини та важкого поранення іншої

У Корольовському районному суді міста Житомира продовжується судовий розгляд по справі щодо вбивства однієї дитини та важкого поранення іншої.

Нагадуємо, що трагедія відбулася навесні минулого року у м. Радомишль. Тоді один військовослужбовець і один представник місцевої тероборони застрелили одну дитину, а іншій було завдано важке поранення верхньої кінцівки. Сьогодні суд повинен був допитувати двох свідків. Але з'ясувалося, що один зі свідків знаходиться в лікарні після операційного втручання, а іншій уклав договір з адвокатом, який тільки входить у процес. Тому фактично судом розглядалося тільки клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу обом обвинуваченним. Представник Віктора Ільченка, якого саме і обвинувачують у вчиненні даного злочину, заявив, що взагалі не існують будь-яких ризиків відносно запобіжного заходу і попросили суд зменшити запобіжний захід до особистого забов'язання.

Адвокати потерпілих заявили, що в цьому випадку це буде вперше, коли обвинувачений в тяжкому злочині залишається взагалі без будь-якого запобіжного заходу.

Відео дня

І заперечили щодо задоволення даного клопотання зі сторони захисту і підтримали клопотання прокурора.

Після нарадчої кімнати колегія суддів Корольовського районного суду міста Житомира прийняла рішення щодо задоволення клопотання прокурора щодо продовження запобіжного заходу у вже існуючих межах.

Наступне засідання планується провести 31 жовтня 2023 року.

На цьому засіданні буде продовжено допит свідків. Після планується перейти до дослідження письмових доказів.

Читайте також:

У Житомирі суд продовжує розгляд справи про вбивство дитини у Радомишлі

Справу про вбивство однієї дитини та поранення іншої навесні минулого року у Радомишлі знову відклали майже на півтора місяця

Колегія суддів відмовила потерпілим в клопотанні про відвід головуючого судді по справі щодо вбивства дитини в Радомишлі

Апеляційний суд відмовився розглядати скаргу прокурора на зміну запобіжного заходу обвинуваченому у вбивстві дитини Віктору Ільченку.

У Корольовському районному суді міста Житомира продовжується судовий розгляд справи щодо жахливих події в Радомишлі.

Суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для обвинувачених у вбивстві одного підлітка та важкому пораненні іншого

Судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої в Радомишлі перенесли.

У Житомирі продовжується розгляд справи щодо вбивства однієї та поранення іншої дитини в Радомишлі.

У Корольовському районному суді Житомира розглядають справу щодо вбивства однієї дитини та поранення другої в Радомишлі.

Продовжується судовий розгляд справи про вбивство однієї дитини у Радомишлі та поранення іншої.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up