Продовжується судовий розгляд справи про вбивство однієї дитини у Радомишлі та поранення іншої

Продовжується судовий розгляд справи про вбивство однієї дитини у Радомишлі та поранення іншої

У Корольовському районному суді міста Житомира 14 серпня 2023 року продовжили слухання справи про вбивство однієї дитини та поранення іншої.

Подія трапилася навесні минулого року у Радомишлі. Обвинувачення пред’явлено двом особам: Віктору Ільченку та Олександру Юрку. Чоловіків обвинувачують у вбивстві 12-річного Даниїла Бєльчєнка та пораненні 10-річного Олексія Нечипоренка. 

За офіційними документами відомо про наступне:

Відео дня

«7 березня 2022 року, близько 15 години військовослужбовець Збройних Сил України Юрко Олександр Володимирович, використовуючи автомат АКС-74У, номер 585677, та член громадського формування «Радомишльська варта» Ільченко Віктор Вікторович, використовуючи нарізні мисливську гвинтівку «Вулкан ТК 5,45» заводський номер ХК214069, в господарстві по вул. Велика Житомирська, 147 в м. Радомишль Житомирської області, здійснили постріли з вогнепальної зброї та таким чином умисно убили малолітнього Бєльченка Даниїла Юрійовича, 30.10.2009 року народження та поранили малолітнього Нечипоренко Олексія Олександровича, 28.08.2012 року народження, вчинивши замах на вбивство».

Судовий розгляд справи триває вже майже рік, але за цей час вдалося тільки допитати обох обвинувачених та потерпілу Каріну Бєльченко – мати загиблого Даниїла Бєльчєнка. 

Наступного разу планується допит неповнолітнього потерпілого Олексія Нечипоренка та розгляд клопотань про продовження запобіжного заходу обом підозрюваним. 

На даний час обвинуваченому Віктору Ільченку судом обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Олександру Юрку раніше обрано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою на гауптвахті. 

Наступне засідання Корольовського суду відбудеться 21 серпня 2023 року. 

P.S. Відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

Руслан Мороз

Читайте також:

Справу про вбивство однієї дитини та поранення іншої навесні минулого року у Радомишлі знову відклали майже на півтора місяця

Колегія суддів відмовила потерпілим в клопотанні про відвід головуючого судді по справі щодо вбивства дитини в Радомишлі

Апеляційний суд відмовився розглядати скаргу прокурора на зміну запобіжного заходу обвинуваченому у вбивстві дитини Віктору Ільченку.

У Корольовському районному суді міста Житомира продовжується судовий розгляд справи щодо жахливих події в Радомишлі.

Суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для обвинувачених у вбивстві одного підлітка та важкому пораненні іншого

Судовий розгляд справи щодо вбивства однієї дитини та поранення іншої в Радомишлі перенесли.

У Житомирі продовжується розгляд справи щодо вбивства однієї та поранення іншої дитини в Радомишлі.

У Корольовському районному суді Житомира розглядають справу щодо вбивства однієї дитини та поранення другої в Радомишлі.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Keti Camcoh

    Деж справедливість, кожного разу суд переносять. Наш гуманний суд. Дитини немае, царстві небесне. А покарання ніяк невинесуть.
  • Галина Торовченко

    Якщо  вбивця дітей військовослужбовець,це не знімає з нього відповідальність. Бог дав нам очі,вуха,розум,щоб ми ними користувались правильно.
  • Рома Дубовий

    Посадити по жизніно як небачити що то діти .

keyboard_arrow_up