Стадіон «Полісся» зможе заробляти на своє утримання після реконструкції

Стадіон «Полісся» зможе заробляти на своє утримання після реконструкції

Реконструкція стадіону «Полісся» проходить таким чином, щоб діяльність спортивного об’єкту покривала його утримання. Він зможе заробляти на своє утримання.

У цьому переконаний голова Житомирської ОДА Ігор Гундич,- повідомляє прес-служба відомства.

«Ми все робимо для того, щоб на стадіоні "Полісся" була можливість проводити змагання всеукраїнського та міжнародного рівнів. Для легкої атлетики тут буде стадіон першої категорії. Стосовно футболу – це буде стадіон, що дозволить проводити матчі Прем’єр-ліги. Сьогодні в Україні недостатньо інфраструктури для проведення змагань. Тому ми проводимо реконструкцію так, щоб стадіон відповідав високим критеріям, і не просто вкласти у нього гроші. Він має покривати витрати на своє утримання», – зазначив Ігор Гундич.

За його словами, до розвитку спорту Житомирщина підходить комплексно.

Відео дня

«Коли ми вкладаємо такі гроші у стадіон, то очікуємо, що у Житомир повернеться великий професійний футбол, що ми дамо можливість нашим легкоатлетам, триатлоністам якісно готуватися до змагань і завойовувати медалі на змаганнях міжнародного рівня. Я вважаю, що це дуже хороша інвестиція у молодь, у її розвиток. У грошах це важко оцінювати. На сьогодні ми створюємо цілісну інфраструктуру. У Житомирі зараз також реконструюється стадіон «Спартак», ми створюємо спортивне відділення на базі ліцею для обдарованих дітей, де плануємо встановити у цьому році майданчик зі штучним покриттям», – розповів Ігор Гундич.

Як повідомляє директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації Роман Щебетов, сьогодні, 22 березня, на стадіоні «Спартак» підрядник прокладає кабельні мережі для освітлення, вже демонтували стару огорожу та заливають фундаменти для нової, працюють над тенісними кортами.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up