Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.
 

Перебування в безпечному просторі, створеному фахівцями, та підтримуюче спілкування допоможуть учасникам групи проявити власні почуття, знайти сили чекати та вірити.

Якщо ви відчуваєте постійне хвилювання за рідних людей, стрес, тривогу, страх  через війну — віднайти сили легше пережити складний період допоможуть кваліфіковані психологи.

Зустрічі групи відбуватимуться онлайн. Групова робота – це 10 зустрічей сталою групою (10–14 осіб) раз на тиждень — у четвер, о 19:00. Тривалість зустрічі – 1,5–2 години.

Відбір учасників групи здійснюватимуть психологи за результатами індивідуальних консультацій, які триватимуть одну годину і передбачають знайомство, стабілізацію психологічного стану та роботу над проблемами, про які людина не готова говорити на загал. Зареєструватися на консультацію можна за посиланням: https://cutt.ly/jw5fui4Q

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування IREX яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up