Після самовідводу головуючої судді не вдалося сформувати нову колегію суддів у справі житомирського стрілка Анатолія Захаренка

Після самовідводу головуючої судді не вдалося сформувати нову колегію суддів  у справі житомирського стрілка Анатолія Захаренка

Після самовідводу головуючої судді Інни Зіневич в підсумку авторазподілу 24 серпня 2022 року не вдалося сформувати нову колегію суддів.

У зв’язку з цим подання керівника апарату суду  справу для визначення підсудності передано до Житомирського апеляційного суду. 5 вересня 2022 року за клопотанням представника потерпілого справу направлено для визначення підсудності до касаційного кримінального суд.

Крім того, на сайті Касаційного кримінального суду з’явилося повідомлення про надходження до суду заяви про визначення підсудності по справі «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка безпосередньо подана представником потерпілого.

Відео дня

На сайті «Судова влада України» 24 серпня 2022 року з’явився звіт про автоматизований розподіл, в якому зазначено про неможливість розподілу справи між суддями внаслідок браку кількості суддів. Інша інформація щодо призначення нового судді колегії суддів та про початок нового судового розгляду на сайті Богунського районного суду міста Житомир відсутня. 

Нагадуємо, що справу Анатолія Захаренка, якого звинувачують у вбивстві сімох осіб, повертають на розгляд з самого початку внаслідок самовідводу головуючої судді Інни Зіневич. 

Руслан Мороз

Читайте також:

У Богунському суді продовжується розгляд справи "житомирського стрілка".

Адвокатеса «житомирського стрілка» Анатолія Захаренка заявляє про приховані погрози вбивством.

«Житомирському стрільцю» Анатолію Захаренку суд змінив запобіжний захід на домашній арешт.

Ушпиталеному з гострим інфарктом «житомирському стрільцю» Анатолію Захаренку не зробили термінову операцію на серці.

Третій рік у Богунському районному суді  Житомира триває слухання справи «житомирського стрілка» Анатолія Захаренка.

Підозрюваного у вбивстві сімох людей Захаренка односельчани просять відпустити на поруки.

Продовжуються судові засідання по справі «житомирського стрілка» Анатолія Захаренка. ФОТО. ВІДЕО

Відбулося чергове судове засідання у справі «житомирського стрілка» Анатолія Захаренка.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up