Продовжуються судові засідання по справі «житомирського стрілка» Анатолія Захаренка. ФОТО. ВІДЕО

Продовжуються судові засідання по справі «житомирського стрілка» Анатолія Захаренка. ФОТО. ВІДЕО

У вівторок 3 травня 2022 року у Богунському районному суді м. Житомира було продовжено слухання справи «житомирського стрілка» Анатолія Захаренка.

Суд знов проводився в режимі відеоконференції, що створювало певні труднощі для обвинуваченого, який не чув те, що відбувається у залі суду. В зв’язку з тим, що Анатолій Захаренко вважає, що в режимі відеоконференції його позбавили можливості на ефективний захист, він подав клопотання про відвід колегії суддів.

Це вже не перше клопотання про відвід складу судів, тому воно також очікувано було відхилене судом. Протягом всього судового засідання, суд кілька разів переходив до нарадчої кімнати для прийняття чергового рішення. Таким чином єдине, що дійсно вдалося розглянути, - це клопотання про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відео дня

Для прийняття цього рішення суддям знадобилося більше години часу. Також, як й на попередньому засіданні, якість зв’язку була настільки низькою, що не всім учасникам вдалося підключитися до відеоконференції, а у деяких постійно виникали технічні проблеми зі звуком. Також кілька разів взагалі зникав Інтернет.

Наступне судове засідання призначено на 18 травня 2022 року. Нагадуємо, що більше двох років триває розслідування та суд над Анатолієм Захаренком, якого обвинувачують в вбивстві сімох осіб та у замаху на життя ще однієї особи. Але під час судових засідань кожного разу відкриваються нові факти, які ставлять під великий сумнів якість проведеного слідства. Про це неодноразово заявляли і потерпілі, і підсудний.

Руслан Мороз

Читайте також:

Відбулося чергове судове засідання у справі «житомирського стрілка» Анатолія Захаренка.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up