Трендові аксесуари літа 2020

Трендові аксесуари літа 2020

Трендові аксесуари допоможуть не лише доповнити ваш образ, а і прикрасять ваше літо. Що актуально носити в 2020 році, розповідаємо далі,  з посиланням на видання «Vogue.ua».

Сумки макраме

Цього літа плетені сумки – один з головних bag-трендів сезону. Але особливо вирізняються серед них сумки, виготовлені в техніці макраме – вузликове плетіння, добре знайоме старшому поколінню. Сумки-макраме з’явилися на подіумах минулого літнього сезону і тою чи іншою мірою продовжили тренд на авоськи, які несподівано оселилися в гардеробах усіх модниць.

Головна перевага таких сумок у тому, що вони не подібні до всіх інших, наявних у гардеробі. Тож це привід придивитися до нового аксесуара або зробити його власноруч, як, наприклад, трендові прикраси з бісеру. А завдяки своїй універсальності сумка-макраме добре пасуватиме як до літніх лляних суконь або пляжних образів, так і  брючних костюмів або жакетів із чоловічого плеча.

Відео дня

Бісер знову в моді

Ностальгія за дев’яностими не минула й DIY-прикрас із бісеру. Славнозвісні наївні «браслети дружби» знову оселилися в гардеробах модниць усього світу. Тут є й усілякі підвіски, сережки, чокери, навіть сумки зі стеклярусу всіх барв веселки, необроблених перлів і великих намистин.

Популярність тренду цілком зрозуміла: життя в ізоляції потребує яскравих барв і позитивних емоцій, а більш життєрадісного й новішого літнього аксесуара годі й уявити. Бісер ідеальний для вишуканих і химерних прикрас, до того ж устиг витіснити масивні ланцюги, що їх уподобали героїні стритстайлу, на другий план.

Банти

Банти у волоссі в сезоні весна-літо 2020 можна носити жінкам будь-якого віку. Цей грайливий аксесуар додасть образу невимушеності й інфантильності. Сьогодні можна побачити банки з атласу, прикрашені камінням, перлами, різнокольорові. Такий аксесуар не лише виділятиме вас в натовпі, а і додасть цікавинку вашому образу, ніжності та жіночності.

У якості такого аксесуара можна взяти стрічку з фірмовим логотипом улюбленого бренду або симпатичну тасьму, а для прихильниць готових рішень є маса варіантів: від лаконічних бантів на шпильці до гіпертрофованих головних уборів.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up