Власне бачення: амбітні плани новообраного президента ФК «Танкіст» Богдана Шишова

Власне бачення: амбітні плани новообраного президента ФК «Танкіст» Богдана Шишова

У молодого, але перспективного футбольного клубу «Танкіст» – новий президент.

Ним став 24-річний Богдан Шишов, якого обрали 23 травня поточного року на загальних зборах ГО ФК «Танкіст» (смт. Новогуйвінськ). Журналісти газети «20 хвилин» поцікавились у новообраного керівника про плани на майбутнє та його бачення подальшого розвитку команди.

ФК «Танкіст» – достатньо потужна команда з великим потенціалом. І хоча клубу виповнилося лише сім років, його гравці виходили переможцями у футбольному чемпіонаті Житомирського району чотири рази. Проте спочивати на лаврах вони не збираються - попереду багато роботи для яскравих матчів і перемог.

Молодий та амбітний новий президент ФК «Танкіст» Богдан Шишов спроможний вивести команду на новий спортивний рівень. Це і є відповіддю на питання: чому саме йому довірили таку важливу справу як президентство футбольного клубу.

Відео дня

«Я підготував свій стратегічний план: яким бачу розвиток футбольного клубу, що конкретно буду для цього робити, – розповідає Богдан Шишов. – Акціонери клубу схвалили мою стратегію, повірили у мене, так само, як і футболісти команди. Адже з багатьма з них я знайомий особисто і бачу в них потенціал для подальшого росту».

Працювати з перспективною командою – великий виклик і велика відповідальність, вважає Богдан Шишов

– Це один із найкращих футбольних клубів у Житомирському районі, – продовжує президент ФК «Танкіст». – Команда щороку займає найвищі сходинки у турнірних таблицях футбольних змагань. Наші спортсмени демонструють дуже високий рівень гри. Серед пріоритетів – чемпіонство та Кубок Житомирського району з футболу. Будемо працювати над собою, посилено тренуватися, щоб досягти бажаного результату. У планах на наступний рік – вивести команду на обласний рівень.

Пошук спонсорів та покращення інфраструктури – наступні пункти плану розвитку команди від Богдана Шишова.

– Хочу збільшити бюджет нашого футбольного клубу, – ділиться він своїм баченням перспектив. – Необхідно залучити спонсорів, які сьогодні, на жаль, відсутні. Окрім того, планую співпрацювати з місцевою владою. Серед тих, хто дієво підтримує розвиток спорту, – депутат Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва. Необхідно також співпрацювати з Житомирським бронетанковим заводом (ФК «Танкіст» функціонує при даному підприємстві. – прим. автора). Це дозволить збільшити кошторис футбольного клубу, придбати додатковий спортивний інвентар для наших гравців та розвивати інфраструктуру стадіону.

Футбольне поле ФК «Танкіст» (смт. Новогуйвінськ) – одне з найкращих у районі, проте й воно потребує вдосконалення.

– Планую побудувати майданчик зі штучним покриттям, манеж, де цілий рік можна буде тренуватися і проводити змагання, – ділиться Богдан Шишов. – Потрібно замінити навіс і сидіння для наших вболівальників, щоб їм було комфортно переглядати матчі. Роботи дуже багато, та я не боюсь труднощів, вони лише загартовують.

Стадіон – це не лише «поле битви» футбольних команд, він має стати своєрідним тренажерним залом під відкритим небом для всіх мешканців селища.

– Завдяки підтримці Тетяни Парфентієвої незабаром на нашому стадіоні будуть встановлені вуличні тренажери, на яких зможуть займатися всі охочі, – говорить Богдан Шишов. – Подібні соціальні ініціативи дуже важливі. Адже дають можливість місцевим мешканцям частіше приходити на стадіон, займатись спортом і дбати про своє здоров’я.

Президент ФК «Танкіст» впевнений, що в районі є справжня, єдина команда, здатна вирішувати багато проблемних питань.

– Я вдячний усім, хто допоміг створити «ФК Танкіст»: Миколі Сажину, Володимиру Макшаєву, Володимиру Решотці, – підкреслює Богдан Шишов. – Вони створили потужний футбольний клуб. Та я впевнений, що завдяки нашій спільній роботі, попереду ще багато переконливих перемог.

Іра Петрова

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up