У Житомирі перенесли Чемпіонат України з футзалу серед підрозділів ВДВ ЗСУ

У Житомирі перенесли Чемпіонат України з футзалу серед підрозділів ВДВ ЗСУ

У Житомирі на невизначений термін перенесли II Чемпіонат України з футзалу серед підрозділів ВДВ ЗСУ, який мав відбутися напередодні дня ВДВ (2 серпня).

Про це повідомлляє Житомирська асоціація футзалу. Офіційна причина - особовий склад Високомобільних десантних військ Збройних сил України задіяний у великомасштабних військових навчаннях. На сайті АФмЖ опубліковане відповідне звернення. 

Шановні вболівальники!

Приносимо свої вибачення, але анонсований  II Чемпіонат України з футзалу серед підрозділів ВДВ ЗСУ, який мав відбутися напередодні дня ВДВ (2 серпня), переноситься на невизначений термін у зв’язку з тим, що особовий склад Високомобільних десантних військ Збройних сил України задіяний у великомасштабних військових навчаннях. Сподіваємось, що свято футзалу для десантників все ж таки відбудеться найближчим часом.

Відео дня

Організатори турніру: Асоціація футзалу України, Асоціація футзалу м. Житомира та Командування ВДВ ЗСУ, безмежно вдячні всім партнерам та меценатам, які відгукнулися надати допомогу в організації даного турніру.

Вітаємо наших воїнів з наступаючим святом – днем ВДВ та побажати їм здоров’я, мужності та відваги в обороні нашої Батьківщини.

За матеріалами http://sportzt.com/.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up