Поліція Житомирщини затримала вчителя за підозрою у вбивстві та пораненні колишніх учнів

Поліція Житомирщини затримала вчителя за підозрою у вбивстві та пораненні колишніх учнів

У ході конфлікту та бійки 23-річний чоловік завдав ножових поранень двом 17-річним юнакам, у результаті чого один із них загинув. Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

Подія сталась ввечері 25 квітня у селі Луковець на Житомирщині. До поліції звернулась місцева мешканка, яка повідомила, що неподалік магазину двоє юнаків отримали ножові поранення від незнайомця. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група, криміналісти та медики.

Як стало відомо правоохоронцям, двоє хлопців приїхали до свого колишнього вчителя, аби з’ясувати стосунки. Один із них звинуватив чоловіка, що той залицявся до його дівчини. Згодом конфлікт переріс у бійку. 23-річний чоловік дістав ножа та почав наносити удари опонентам. Для 17-річного жителя смт Хорошева поранення стало смертельним. За життя його однолітка, мешканця с. Краївщини, нині борються медики.

Оперативники розшукали підозрюваного за місцем проживання та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські знайшли та вилучили ймовірне знаряддя злочину – ніж, та відправили його на експертне дослідження.

Відео дня

Слідчі відділення поліції № 4 Житомирського райуправління за погодженням з процесуальним прокурором повідомили чоловіку про підозру в умисному вбивстві (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України) та замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України). Слідство клопотатиме до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення тяжких злочинів чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років або довічне увʼязнення.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (11)
  • Володимир Клименко

    Негайно прийняти закон про зброю для населення . Кожен би думав ,чи варто з’ясовувати стосунки,можливо в апонента пістоль більший.
  • Михайло Пушкар

    Тобто ???
    Приїхали два ДЕБІЛА до вчителя, із метою побити...А коли той захистився, то ще й винним роблять ???

    Альона Кульчинська reply Михайло Пушкар

    Михайло Пушкар ви так говорите , наче самі знаєте обставини . Є кучу варіантів вирішення конфлікту! Банально не виходити з дому , а не домовлятися про зустріч, тим паче , він був там не сам! Уже пізно виясняти хто винний , а хто ні . Хлопця з землі не дістанеш і час назад не повернеш !

    Михайло Пушкар reply Михайло Пушкар

    Виктория Костюшко Ви не знаєте обставин, за яких він взяв ножа ...
    Якщо тебе бьють два лобуряки, та ще у тебе дома..А забити можуть і до смерті, як вже не раз бувало... Ні, таки мав право захищатись...

    Виктория Костюшко reply Михайло Пушкар

    Михайло Пушкар ну так , вбити ж то класно , то ж захищався.

    Виправдовувати вбивцю - молодці українці , ви нічим не кращі орків ! Зніміть вишиванку - не позортеся !

    Замість того , щоб поспівчувати родині загиблого, ви вбиту людину обзиваєте! Ви в своєму розумі , пане ?!

    Оличка Мала reply Михайло Пушкар

    Михайло Пушкар  и ви самі дибили не вони

    Оличка Мала reply Михайло Пушкар

    А цей вчитель мав право брати в руки ножа и різати молодих  хлопців  ви ще й захищаєте вбивцю и нехай його матір перенесе все те що переносить мами убитого сина хай вона все потребує на свої шкурі як воно
  • Алина Николаенко

    Захищався,бо ті приїхали до нього вияснять відношення.

    Надюша Коновалова reply Алина Николаенко

    Наталія Музиченко Золоті слова

    Наталія Музиченко reply Алина Николаенко

    Алина Николаенко порізати як тварин по декілька ударів кожному- це не захищатись...  І вбивав він не сам йому допомагав його батько та брат. І перш ніж наносити ножові хлопця вдарили він відключився, а тоді нанесли декілька ударів ножем, це не "самозахист" це навмисне вбивство

    Альона Кульчинська reply Алина Николаенко

    Алина Николаенко захищатись і наносити удари в спину холодною зброєю- різне !

keyboard_arrow_up