Суд у справі скандального експоліцейського, який "ганяв" по Житомиру у стані алкогольного сп`яніння, затягується

Суд у справі скандального експоліцейського, який "ганяв" по Житомиру у стані алкогольного сп`яніння,  затягується

Судову справу щодо скандального ексспівробітника Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції  Миколи Павлика знову перенесли.

У Корольовському районному суді м. Житомира сьогодні головуючою суддею Л.Шимон було прийнято рішення щодо задоволення клопотання адвоката, який представляє у суді Миколу Павлика про направлення справи на авторозподіл для вирішення відводу головуючої судді іншим суддею.

Сам Микола Павлик, якого притягують до адмінвідповідальності за статтею, яка передбачає відповідальність за «керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», в суд не з’явився.

Відео дня

На попередньому засіданні представник захисту просив перенести слухання справи через те, що не вдалося ознайомитися із її вмістом.

За процедурою після відводу судді справа відправляється на автоматичний розподіл, який і визначить, хто замінить Людмилу Шимон у суддівському кріслі.

Нагадаємо, що співробітник ДСР Нацполіції Києва (на той час дійсний) Микола  Павлик у ніч із 4 на 5 березня 2024 року, під час комендантської години, влаштував перегони на Київському шосе у Житомирі. Патрульні, які зупинили його «Toyota Highlander», виявили в його крові алкоголь. Після скандалу Миколу Павлика звільнили з лав поліції.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Людмила-Ладаслава Лобачова

    Поліцейській. П'яний.  За кермом. 😥

keyboard_arrow_up