Чергова сесія Житомирської міської ради обіцяє бути тривалою

Чергова сесія Житомирської міської ради обіцяє бути тривалою
Сорок восьма сесія Житомирської міської ради обіцяє бути напрочуд гарячою. Не тільки через погодні умови, а й через той перелік питань, який запланований наразі в порядку денному.

Сесія Житомирської міської ради, яка запланована на 29 липня, певно, буде знову ж таки затяжною та, швидше за все, переноситиметься не один раз. Адже народні обранці мають намір розглянути 89 питань.

У переліку левову частку займають земельні питання, надання дозволів тощо. Особливо гарячими мають бути довгоочікувані питання про перейменування вулиць, виділення землі учасникам АТО, зміни до складу виконкому Житомирської міської ради тощо. Крім того, депутати мають підтримати Постанову Верховної Ради про визнання Росії країною-агресором.

Цікавим є питання «Про затвердження на посаді заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради». В мерії вже ширяться чутки, що у це крісло має сісти радник Любові Цимбалюк Микола Савенко. 

Відео дня

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 Чемпіоном України з триатлону на суперспринтерській дистанції став представник Житомирської школи вищої майстерності Ілля Гончарук 16:05 Найкращі виробники міжкімнатних дверей в Україні (Новини компаній) 16:00 Виконком Житомирської міськради закупить на фронт 15 комплектів супутникового звʼязку і 50 дронів 15:40 17-річний житомирянин поїхав на роботу у Дніпро, а 17-річна дівчина з Радомишля гостювала у подруги - ювенальні поліцейські за тиждень повернули додому 16 дітей Від читача 13:31 У Житомирі відкрили набір на безкоштовні курси англійської для дорослих: як зареєструватися? 15:21 Мешканців будинків по вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101 попереджають про призупинення водопостачання з 1 по 3 травня 15:00 На одній із вулиць Звягеля правоохоронці затримали чоловіка під час продажу боєприпасів за 4000 гривень 14:40 Ветеран з Житомирщини переміг у конкурсі "Варто почати власну справу" 14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up