Гороскоп на 29 квітня - 5 травня

Гороскоп на 29 квітня -  5 травня

Весь тиждень повільна планета – Плутон – перебуває у фазі стаціонарності, розгортаючись у ретрорух, що посилює трансформаційні процеси у світовому співтоваристві. Емоційне напруження психологічних зв'язків між людьми, підвищена критичність, наявність підвищеного інтересу до всього таємного та забороненого – особливості цього періоду.

ОВЕН

Ваша професійна активність зараз на дуже високому рівні. Вам, невиправному трудоголіку, зірки рекомендують зайнятися особистим життям.

ТЕЛЕЦЬ

Відео дня

Вам відкриваються нові можливості завоювати нові вершини, якщо більше показуватимете свої старання. Іноді треба нагадувати себе.

БЛИЗНЮКИ

Ви зараз надто зайняті своєю кар'єрою, тому нерідко від вашої зайнятості на роботі страждають близькі. Намагайтеся більше часу проводити з сім'єю.

РАК

Тиждень домашніх турбот. Можливо, вам не дуже хочеться займатися рутинними справами, але час настав! Однак не відмовляйтесь від побачень.

ЛЕВ

Не упускайте жодної пропозиції для додаткового заробітку. Робота кипітиме, і визнання ваших заслуг не змусить на себе чекати.

ДІВА

Якщо у минулому були образи та непорозуміння з коханою людиною, у цей період вдасться їх подолати. Насолоджуйтесь сьогоднішнім днем.

ТЕРЕЗИ

Тиждень подарує вам не лише надлишок енергії, але ще й уміння направити сили у правильне русло. А з вашою завзятістю вам не страшні жодні перепони!

СКОРПІОН

Можливо, ситуація у професійній сфері спричинить необхідність переїзду чи відряджень. Головна турбота завдання матеріального характеру.

СТРІЛЕЦЬ

Це досить цікавий час для особистого життя. Багато хто з тих, хто давно самотній, зможе зустріти доленосного партнера.

КОЗОРІГ

У цей період ви матимете достатньо сил, щоб виконати все задумане. У деяких випадках можливе отримання спадщини від родичів.

ВОДОЛІЙ

Ви готові, мабуть, до найважливішого кроку, який переведе вас на новий рівень. Попереду відповідальний тиждень – не проґавте свій успіх!

РИБИ

Самотнім людям зірки обіцяють цікаві знайомства, які переростуть у бурхливий роман. Взаємини з далекими родичами зміцняться.

Джерело: ТСН

Коментарі

keyboard_arrow_up