У Житомирі продовжується «Різдв'яний ярмарок».ФОТО

У Житомирі продовжується «Різдв'яний ярмарок».ФОТО
На майдані С.П. Корольова, біля головної ялинки міста проходить святковий «Різдв'яний ярмарок», де кожен бажаючий зможе придбати сувеніри, які прийдуться до душі.

На ярмарку представлена різноманітна продукція, але в основному патріотичного характеру та з символікою наступного року - Кози. Тут можна придбати  патріотичні футболки, котрі коштують від 100 – 130 грн., магнітики за 7 грн., прикраси, зроблені дітьми вручну за 20 грн. Також є м'які іграшки ціна яких коливається від 3 – 250 грн. та інший різноманітний асортимент. Продавці наголошують на тому, що більшим попитом користується продукція ручної роботи, ніж фабрична.

Також можна придбати науральний мед різних видів за 50 грн кг., забрус, мед в сотах, сувенірні воскові свічок від 15- 30 грн.

Всі гості ярмарку можуть поласувати свіжими стравами та зігрітися гарячими напоями під час перегляду фільмів на великому екрані,  які будуть показувати на головній сцені міста.

Відео дня

Підприємці розповідають, що цін притримуються ринкових, але якщо людина просить знижку, то їй ідуть на зустріч, адже розуміють складну ситуацію, яка зараз склалася. Гроші, які заплатили за оренду будиночків, обіцяють відправити на потреби українських військових.

Різдвяний ярмарок можна відвідати до 15 січня щоденно з 14-ї до 22-ї години. У Новорічну ніч, Різдво та Старий новий рік до 3ї ночі.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up