На Житомирщині у вогні загинуло троє людей

На Житомирщині у вогні загинуло троє людей
У п’ятницю, 19-го грудня, о 07:49 до ДСНС Червоноармійського району від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що з вікон приватного житлового будинку йде дим. Оселя розташована у районному центрі.

Прибулі на місце події рятувальники з’ясували, що в будинку загоряння немає. Але внаслідок тління дерев’яної підлоги та домашних речей димом охоплено усі кімнати помешкання. При проведенні розвідки особовим складом рятувальників було виявлено тіла трьох осіб. Лікарі швидкої допомоги, які прибули за викликом, констатували їхню смерть.

За словами сусідів, господарка будинку разом із співмешканцем зловживали спиртними напоями.

Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час паління.

Відео дня

За повідомленням У ДСНС у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок Від читача 13:31 У Житомирі відкрили набір на безкоштовні курси англійської для дорослих: як зареєструватися? 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up