У житомирських супермаркетах продають цвіль та гниль, а якщо ви проти, то вам «на вйо». ВІДЕО

У житомирських супермаркетах продають цвіль та гниль, а якщо ви проти, то вам «на вйо». ВІДЕО

Житомирські магазини знахабніли до того, що на прилавки виставляють зіпсований товар, не лише з закінченим терміном придатності, а і з пліснявою всередині. Саме це демонструє на відео на своїй сторінці в Фейсбуці житомирянин Микола Оксенчук.

Чоловік зайшов до однієї з мереж супермаркетів Житомира, щоб придбати сиркову масу для своєї дитини. Проте після перевірки терміну придатності, чоловік відкрив сирок і побачив, що всередині він покрився пліснявою. 

Після огляду інших сирків виявилося, що на лінії чимало зіпсованої продукції. Коли чоловік запитав, чому непридатні товари продають для містян, жінки, що працюють в маркеті, розвели руками та почали метушитися, аби забрати зіпсовані сирки. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Автор відео запитав: «Куди ж ви понесли це все?», на що продавчиня відповіла: «Не знаю». Реакція чоловіка – максимальне обурення: «Ви повинні були сказати: "на утилізацію, на списання", а не “не знаю”!».     

У ході конфлікту до продавчині приєдналася касирка, що в агресивній формі почала розповідати, що чоловікові варто «піти на вйо». 

Тобто, вам пропонують гниль в упаковці, а коли ви висловлюєте обурення, вам відповідають: «На вйо». Умовно кажучи, якби чоловік не звернув увагу на якість товару, він би придбав те, що вже «віджило» своє та заплатив би за це. 

«Ми повернемо вам гроші», – кажуть жінки, проте чоловік зазначає, що справа не в грошах, а в тому, що якби він не помітив зіпсований товар, дитина б його з’їла і отруїлася. 

І це непоодинокі випадки, коли продають напівгнилі овочі та фрукти, знижуючи на них ціну. Житомирян вважають людом, що ласуватиме гнилими товарами зі знижкою 80%? Чи можливо хтось розумний вирішив не виконувати свою роботу, не слідкувати за товарами на лінії, а труїти людей? 

Ми слідкуємо за цією ситуацію і сподіваємося отримати коментар від Миколи Оксенчука та Держпроспоживслужби стосовно даного питання. Далі буде…

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (8)
  • Вера Волкова

    НА проспекте Мира 37 в ЭКОмаркет уже не хожу: хамство, просроченный товар, обман на кассе. Уже дважды обманывали с кол-вом яиц: вместо 5-ти выбивали 10 и 15 штук. Ошибочка! И морда кирпичом...
  • Юлия Погода

    Вы опубликуйте наши  комментарии! Пусть эту сеть оштрафуют уже!🤬🤬🤬🤬
    Я чуть ребенку не купила просроченное детское питание в ЭКО, попросила продавца убрать просрочку, а на следующий день увидела её на том же месте.
    😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬
    Сволочи!!!!
    У них, видите ли, нет продавцов в каждом отделе, чтоб следить - ответ, между прочим, с горячей линии.
  • Татьяна Шитова

    Там завжди купа простроченого товару ще й смердить від холодильників на весь зал! #екомаркетПроспектМиру
  • Елена Лонская

    Це маркет на Жукова там завжди така фігня.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА Від читача 14:20 Маленьким житомирчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут…
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up