На схід України відправився черговий загін ДАІ. Фото

На схід України відправився черговий загін ДАІ. Фото
П’ятнадцятеро працівників ДАІ Житомирської області відбули на схід держави для виконання відповідальних завдань. Житомиряни змінять своїх колег, які несли службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Традиційно перед відрядженням в обласному Управлінні ДАІ відбувся інструктаж для зведеного загону. До правоохоронців звернувся заступник начальника УМВС Житомирщини Юрій Лебідь, відзначивши, що працівники Державтоінспекції області з перших днів проведення антитерористичної операції гідно виконують поставлені перед ними завдання на сході країни.

- Ті, хто їдуть сьогодні у зону небезпеки, – справжні патріоти, які вболівають за єдність і цілісність держави. Ризик, відповідальність і мужність – це ті складові, які гартують захисників своєї землі, - наголосив він.

Від імені колег-правоохоронців Юрій Лебідь побажав відрядженим ДАІшникам з честю виконати свій службовий і моральний обов’язок та повернутися додому цілими і неушкодженими. Перед від’їздом кожен з відряджених зайшов до місцевої каплички, аби вклонитись святим образам та отримати благословення від духовного наставника.

Відео дня

Очільник обласного підрозділу ДАІ Володимир Гриб повідомив, що зведений загін упродовж кількох місяців на Донеччині виконуватиме спеціальні завдання: разом з військовими нестимуть службу на блокпостах, забезпечуватимуть супроводження спецвантажів, колон переселенців, перевірятимуть підозрілі транспортні засоби тощо. Проводжати правоохоронців у непросте відрядження прийшли їх рідні, друзі та колеги. Усі разом вони побажали їм витримки, мужності, удачі і скорого повернення на рідну поліську землю.

Previous Next

За повідомленням УДАІ УМВС України в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:40 Ветеран з Житомирщини переміг у конкурсі "Варто почати власну справу" 14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані Від читача 13:31 У Житомирі відкрили набір на безкоштовні курси англійської для дорослих: як зареєструватися? 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up