Горе-батько пішов гуляти з 1,8-річною донечкою, а повернувся нетверезий і один...

Горе-батько пішов гуляти  з 1,8-річною донечкою, а повернувся нетверезий і один...

Минулого тижня поліція Житомирщини майже щодня встановлювала місце перебування зниклих дітей.

Шістьох юних мандрівників, які за різних обставин залишили домівки, вдалося розшукати впродовж кількох годин після звернення рідних,- зазначає відділ комунікації поліції Житомирської області. З ними все гаразд, у низці випадків правоохоронці провели додаткову профілактичну роботу та сповістили соціальні служби для подальшого супроводу родин.

У Малинському районі 16-річний підліток після конфлікту з матір’ю залишив домівку та вимкнув телефон. Схвильована жінка зателефонувала до поліції. Усю ніч правоохоронці розшукували зниклого, а під ранок його виявили на дорозі - юнак прямував до сусіднього села. Поліцейські передали його матері, з сім’єю провели профілактичну бесіду.

Також двічі за один день до новоград-волинських поліцейських зверталася мати 17-річної юнки. Дівчина після конфлікту з ненькою вже не вперше йде з дому та вимикає телефон. Правоохоронці швидко розшукали зниклу, з нею все гаразд.

Відео дня

Уночі 16 лютого до Житомирського відділу поліції звернулась 24-річна жінка із повідомленням про зникнення її маленької донечки віком 1,8 років. За словами жінки, її чоловік ще зранку пішов з дитиною гуляти, а повернувся вночі у нетверезому стані та вчинив скандал. Дитини з ним не було і де вона – не сказав та пішов з дому.

До пошуків поліцейські залучили всі наряди поліції, що працювали в обласному центрі. Перевіряли адреси, де міг би побувати чоловік, а також заручилися допомогою колег із сусідніх районів, перевіряючи родичів сім’ї. У результаті за кілька годин дівчинку знайшли у Баранівському районі, де вона спала у будинку бабусі. Нині з родиною працює ювенальний інспектор поліції. Крім того, про ситуацію буде повідомлено і соціальні служби для подальшого супроводу.

Тим часом поліцейські вкотре закликають батьків приділяти максимум уваги дітям. Пам’ятайте, що вони у першу чергу потребують вашого піклування та захисту. Діти не повинні ставати заручниками з’ясування стосунків між дорослими, і тим більше, не мають почуватися винними у сімейних негараздах. Подбайте, щоб ваші діти знали, що вдома їх завжди чекають та люблять.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up