Яскравий початок літа: святкові івенти для дітей, космічний форум та повітряні бої

Яскравий початок літа: святкові івенти для дітей, космічний форум та повітряні бої

1 червня світова спільнота відзначає Міжнародний день захисту дітей. Цього дня для найменших жителів області підготували багато цікавих заходів та святкових подій, - інформує прес-служба ОДА.

Міжнародний день захисту дітей

Завітайте всією сім’єю на пізнавальний захід MIND FAMILY, свято солодощів та свято морозива, спортивні змагання та конкурси.

З детальною програмою святкування Міжнародного дня захисту дітей можна ознайомитися ТУТ.

Відео дня

Національний форум «Корольов. Космос. Житомир»

Космос і все про нього: тематичні експозиції, міні-дискусії, виставки, майстер-класи, конкурси та презентації підприємств та установ космічної галузі.

Де? – на Національному форумі «Корольов. Космос. Житомир», що відбудеться на базі Музею космонавтики ім. С.П.Корольова та Житомирського національного агроекологічного університету.

Коли? – 1 червня. Урочисте відкриття в музеї о 10.00 год.

Деталі ТУТ.

Повітряний бій

Вперше в Житомирі – повітряні бої на літаках. Цієї суботи завітайте у гриль-клуб «Авіатик», де відбудуться перші видовищні бої на літаках.

У програмі також:

  • – смачна STREET FOOD від шеф-кухаря;
  • – надувні гірки для дітей;
  • – запальний ведучий та виступи музичних гуртів та DJ.

Коли? – 1 червня, о 15.00 год.

Де? – вул. Смоківська, ангар №6.

Увага! Вартість вхідного квитка – 50 грн.

Пікнік CancerSurvivorsDay

2 червня запрошуємо тебе на пікнік CancerSurvivorsDay у Житомирі.

Проведи чудово час у компанії сім’ї, друзів та познайомся з новими людьми.

Захід – це платформа для натхнення та об’єднання cancersurvivors. Хто такий Cancersurvivor? – це будь-яка людина, яка зіштовхнулась з діагнозом рак, і не важливо, чи вона зараз проходить активне лікування, чи вже поборола хворобу.

Мета – показати суспільству, що людей, які проходять лікування раку, та тих, хто вижив, набагато більше, ніж здається. Навколо онкології існує дуже багато стереотипів і ми розвінчуємо їх.

Щоб зробити атмосферу максимально домашньою, приносьте власну випічку, фрукти, воду, пригощайте нових знайомих і приймайте частування від інших. А також візьміть із собою плед для сидіння на траві.

На вас чекає приємна музика, цікаві майстер-класи, фотозони та вечір прози.

Захід безкоштовний за попередньою реєстрацією  https://forms.gle/aAb5LtnRxifJKzGdA.

Місце проведення – Гідропарк у м. Житомир. Після реєстрації буде надіслано точне розташування.

ЧілдренКінофест Житомир

ЧілдренКінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Щорічний фільм-переможець фестивалю визначається шляхом прямого голосування глядачів – на вході до кінотеатру кожен відвідувач отримує бюлетень, за допомогою якого оцінює фільм.

2 червня відбудеться показ стрічки «Кімната 213» (країна – Швеція).

Початок о 15.00 год.

Місце показу – кінотеатр «Україна» (м. Житомир, вул. Київська, 13).

Тренінг-гра від ігротеки «МІЦЬ» 

Завітайте на тренінг-гру «Історія українського національно-визвольного руху». На Вас чекатимуть такі ігри як «100 років боротьби. Українська революція 1918-1921 рр.», «Галичина 1918-1919 рр.», «УПА – відповідь нескореного народу» та гра «За волю».

Захід відбудеться 2 червня о 14.00 год. у Пластовому молодіжному центрі (м. Житомир, провулок Скорульського, 5, оф. 403).

Детальну інформацію можна дізнатися у керівника проекту Дмитра Ткачука за телефоном (073) 40-99-886 або написавши на e-mail – [email protected].

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up