Діти – це наш всесвіт

Діти – це наш всесвіт

З нагоди 15-річчя «Вівад 09» до компанії завітали дітки – вихованці двох дитячих садочків Романова, аби щиро та яскраво привітати і подарувати свою дитячу посмішку засновнику компанії – Ігорю Ходаку.

«У нашому ДНЗ "Сонечко" облаштовано сучасний медичний кабінет та ізолятор, що є необхідністю у період карантину.

Дуже приємно, що у наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Меценатом нашого закладу став приватний підприємець ТОВ "Вівад 09", депутат обласної ради Ігор Євгенович Ходак. Ваша підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти, зокрема дошкільного виховання .

Відео дня

Щиро дякуємо Вам, Ігорю Євгеновичу, за турботливе ставлення до потреб нашого закладу, постійну фінансову підтримку у створенні належних умов.

З нагоди ювілейної дати компанії ТОВ "Вівад 09" щиро вітаємо всіх, хто працює в компанії і забезпечує славу Романівщини, а насамперед засновника Ігоря Євгеновича Ходака з днем народження підприємства!

Бажаємо "Вівад 09" процвітання і подальшого розвитку! Усім працівникам – успіхів і творчих досягнень у праці, невпинно розширювати географію ділових стосунків, міцного здоров’я всім та добробуту в родинах!» – побажав колектив Романівського закладу дошкільної освіти «Сонечко». 

"Власна життєва позиція генерального директора Ігоря Євгеновича Ходака та уже сформована політика компанії полягає у тому, аби частину доходів спрямовувати на благодійність. Як тільки з‘являється можливість чи необхідність, "Вівад 09" допомагає закладам дошкільної освіти. Усі потреби, на превеликий жаль, покрити не вдається. Проте Ігор Євгенович має гарні проєкти та постійний продуктивний діалог з керівниками дошкільних структур Романова. Нещодавно за ініціативи генерального директора кошти спрямували на харчування дітей, загалом на два заклади сума сягала 30 тис. грн. Команда "Вівад 09" щиро вдячна за вітання з нагоди ювілею маленьким романівчанам, такі зустрічі мотивують нас усіх", – розповів представник компанії «Вівад 09» Ігор Войтюк.

Лариса Бджілка

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up