У Житомирському районі зіткнулися легковик і вантажівка: травмовано п`ятьох людей

У Житомирському районі зіткнулися легковик і вантажівка: травмовано п`ятьох людей

У вівторок, 25 липня, на автодорозі Київ - Чоп внаслідок зіткнення автомобіля «КIA-Rіо» та вантажівки «MAN» травмувалися п`ятеро осіб. Про це інформує відділ комунікації поліції в Житомирській області. 

ДТП сталася близько 16.50 на 140 км автодороги, поблизу с. Оліївки  Житомирського району. За кермом легковика, що рухався у напрямку м. Житомира, перебував 59-річний житель обласного центру.

Чоловік, не обравши безпечної швидкості руху та дистанції, зіткнувся із вантажівкою «МАН», що рухалась попереду у попутному напрямі під керуванням  50-річного жителя Київщини.

У результаті з травмами різного ступеня тяжкості водій легковика та дві пасажирки, 65-ти і 72-років, доставлені до травматологічного відділення лікарні, інша 86-річна пасажирка – до реанімації, четвертій, 75-річній жінці, - призначено амбулаторне лікування.

Відео дня

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Призначено низку автотехнічних експертиз для встановлення причин та обставин дорожньо-транспортної пригоди.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 За ініціативи прокуратури Житомирщини у дохід держави конфісковано майже 4,5 млн грн, здобутих від підпільного виробництва підакцизних товарів 17:27 У Житомирі проходить XIV Міжнародного фестивалю інструментальної музики «Сонячні кларнети». ФОТО. ВІДЕО 17:00 Раптово вийшов на колії: 85-річний чоловік травмувався на залізниці в Олевську 16:40 11-й Чілдрен Кінофест оголосив програму Від читача 17:10 Популяризуємо українське. У Житомирі проведуть безоплатний майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки 16:22 В Житомирі для проживання військових пропонують занедбаний гараж photo_camera 16:15 СБУ повідомила про підозру клірику УПЦ (МП), який агітував за приєднання Херсонщини до рф і розфарбував в’їзну стелу в «триколор» 16:00 Михайлівську прикрасили прапорами ЄС photo_camera 15:40 Перші сходи майбутнього лісу з’явилися у розсадниках Житомирщини 15:20 У жахливій ДТП на Звягельщині загинули два волонтери з Львівської області 15:00 На Коростенщині згоріла квартира у двоповерховому житловому будинку 14:39 Наркодилера затримали у Бердичеві photo_camera 14:22 На околиці Житомира чоловік пограбував 49-річну містянку 14:00 Підвищено штрафи за неявку в ТЦК 12:37 Тролейбус № 10 знову вийшов на маршрут 12:21 Зеленський підписав укази про призначення 116 суддів. З них чотири судді - на Житомирщині 12:00 Поблизу Райгородка на Бердичівщині знищили мінометну міну часів Другої світової 11:40 Зареєстровано кримінальне провадження по факту розтрати посадовими особами Житомирської міської ради земельної ділянки 11:20 Фахівці обрахували суму збитків довкіллю внаслідок ворожої атаки на промисловий об’єкт у Звягельській громаді - понад 63 млн грн 11:00 79-річного звягелянина з порушенням пам’яті знайшли за 50 км від дому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up