Михайлівську прикрасили прапорами ЄС

Михайлівську прикрасили прапорами ЄС

З нагоди Дня Європи, який відзначається сьогодні, центр Житомира прикрасили прапорами країн Євросоюзу.

76 світлин та 22 прапори розгорнули на Михайлівській у День Європи. Фотосушка присвячена відносинам європейських країн та Житомира. Світлини розповідають і про підтримку житомирян дружніми європейськими країнами.

Плоцьк, Гдиня, Люблін, Дортмунд, Пардубіце, Битом, Освенцтм, Равич, Малага, Віченца, Таллін, Гауда...

У перші дні повномасштабної війни Житомир отримував генератори, портативні електростанції, розкладні ліжка, продукти харчування та засоби гігієни від Плоцька (Польща), 56 тонн гуманітарної допомоги від Гдині (Польща) та 180 генераторів різної потужності, ліки та турнікети для наших бійців від Освенцима (Польща), 5 автобусів MAN, автомобілі від аваріцних бригад та спецтехніка для прочистки підземних мереж, автодрабини для працівників ДСНС — від Дортмунда (Німеччина), 20 автобусів від Талліна (Естонія)....

Відео дня

Україну та Європейський союз єднають спільні цінності. І ця акція — вдячність Європі та європейцям за неймовірну підтримку України у найтяжчий період нашої історої.

День Європи - свято, присвячене єдності та миру країн, що входять до Європейського Союзу. Також свято називають День декларації Шумана. Саме цього дня 1950 року країни Європи вперше запропонували створити ЄС і затвердили це рішення декларацією Шумана, який тоді був міністром закордонних справ Франції.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Ирина Ира

    І що з цього, щось на краще зміниться?))
  • Владимир Шишацкий

    Яка Європа? Розгортайте прапор Північної Кореї😂

keyboard_arrow_up