У жахливій ДТП на Звягельщині загинули два волонтери з Львівської області

У жахливій ДТП на Звягельщині загинули два волонтери з Львівської області

 У  ДТП на трасі Київ-Чоп,що сталася 8 травня поблизу с. Миколаївка, обірвалися життя двох волонтерів, які їхали з гуманітарним вантажем на передову. 

Про це повідомив сайт Червоноградської міської ради, що на Львівщині.

"Під час з поїздки на передову в дорожньо-транспортній пригоді на Житомирщині загинув волонтер Віталій Дубас. - йдеться в повідомленні. - З початку повномасштабної війни волонтер, батько шести малолітніх дітей, Віталій Дубас постійно брав участь у поїздках на передову, доставляючи гуманітарні вантажі та автівки для наших захисників. Часто жертвуючи особистими справами та роботою, їхав до військових, відгукуючись на кожну потребу".

Віталій Дубас

"Жахлива ДТП на Житомирщині забрала життя ще одного волонтера. 22-річний Борис Голод – мешканець Белзької громади, однак працював та волонтерив хлопець у нашому місті. Спільно з іншими майстрами ремонтував автівки для військових та їздив з гуманітарними вантажами на передову".

Відео дня
Борис Голод

Нагадаємо, ДТП сталася 8 травня близько 04:30. Автомобіль «DAF», що рухався в напрямку м. Києва, зіткнувся з вантажівкою «Mersedes Benz Atego», що стояла на узбіччі. Після цього з транспортним засобом «DAF» зіштовхнувся мікроавтобус «Mersedes Vito», що рухався в попутному напрямку. Внаслідок цього відбулося займання всіх транспортних засобів. У результаті ДТП загинули два пасажира автобуса «Mersedes Vito». 

Світла пам‘ять волонтерам, чиє життя так несправедливо обірвалось…

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Марія Петрівна

    Світла пам'ять волонтерам.
  • Vira Vacyk

    🙏🙏🙏
  • Олена Ромашова

    😢😢😢😢
  • Елена Петрук

    😪

keyboard_arrow_up