Гороскоп на тиждень 6 - 13 травня

Гороскоп на тиждень 6 - 13 травня

Зіркові поради для всіх знаків Зодіаку.

ОВЕН

Тиждень динамічний і водночас суперечливий. Це досить напружений час, коли вам потрібні дисципліна, терпіння і відповідальність.

ТЕЛЕЦЬ

Відео дня

Від вашої доброзичливої поведінки залежатиме не лише кар'єра, а й фінансове становище. Бізнесменам варто тримати рота на замку.

БЛИЗНЮКИ

Звертайте увагу на інформацію, що надходить, яка принесе користь у робочій сфері. У розподілі коштів варто покладатися на холодний розрахунок.

РАК

Можливо, саме цього тижня ви зможете знайти здоровий баланс між роботою та сім'єю. Гармонію у парі можна закріпити спільною поїздкою.

ЛЕВ

На вас чекає гарний час, коли можна відкласти роботу і забути про клопіт. Ви на це заслуговуєте! Але ретельно плануйте всі витрати.

ДІВА

У професійному плані тиждень принесе безліч пропозицій, але не всі будуть перспективними у фінансовому плані. Можливе несподіване відрядження.

ТЕРЕЗИ

Ви маєте ухвалити низку важливих рішень, які визначать ваше майбутнє. У професійній сфері на вас чекає безліч приємних змін.

СКОРПІОН

З'явиться можливість поліпшити умови праці, перейшовши інше місце роботи. У сім'ях можливі проблеми з дітьми.

СТРІЛЕЦЬ

Фінансову ситуацію можна назвати неоднозначною. Загалом коштів на все вистачить, якщо ви будете прагматичнішими.

КОЗОРІГ

Важливі події пов'язані з роботою та особистим життям, і, як завжди, ви будете відповідальні за все! Щира розмова допоможе зрозуміти одне одного.

ВОДОЛІЙ

Протягом тижня продовжаться заплановані ранні заходи побутового плану, такі як облаштування житла, придбання предметів, що прикрашають побут.

РИБИ

Фінансова сфера поступово покращуватиметься, чекайте на несподівані надходження з різних джерел. Жінки можуть зустріти чоловіка мрії. 

Джерело: ТСН

Коментарі

keyboard_arrow_up