У Житомирі відкрили ще один магазин мережі «Добрий Господар»

У Житомирі відкрили ще один магазин мережі «Добрий Господар»

Для поціновувачів якісної техніки – хороша новина: неподалік Житнього ринку у Житомирі з`явилося сертифіковане місце продажу техніки компанії STIHL, яка давно завоювала споживача у всьому світі.

У новому магазині «Добрий Господар», який знаходиться за адресою: вул. Небесної Сотні, 7/20, що входить до офіційної дилерської мережі, не лише можна подивитися і придбати техніку та комплектуючі торгових марок STIHL та VIKING, а й отримати максимум інформації про продукцію, навчитися працювати з нею, крім того, саме тут вам нададуть висококваліфіковане сервісне обслуговування.

«Ми – офіційні представники компанії STIHL у Житомирі. Техніка, що представлена у нашому магазині, виключно оригінальна і, що не менш важливо, – за доступною ціною. Гарантія і якість від виробника вас порадують. Намагаємося надати кожному покупцю кваліфіковану консультацію, якомога більше інформації про сам інструмент, взагалі про компанію і підтримуємо в обслуговуванні після здійснення покупки. Сервіс працює на місці, механіки проходять систематичні навчання безпосередньо на фірмі STIHL, де їх навчають, як правильно ремонтувати і обслуговувати техніку, щоб покупці були задоволені», – розповідає директор магазину «Добрий Господар» Тетяна Дубовик.

Відео дня

Важливо пам`ятати, техніка STIHL не продається у супермаркетах чи інтернет-магазинах, вона реалізується виключно в магазинах офіційних дилерів. Як пояснив регіональний менеджер ТОВ «Андреас Штіль» Сергій Цимбалюк, це пов`язано з політикою компанії, адже якщо не пояснити і не навчити споживача користуватися продукцією правильно, це може призвести до нещасних випадків.

«Це вже третій магазин у власників формату «Добрий Господар». Незважаючи на невелику площу, тут великий асортимент. У цьому магазині здебільшого представлені моделі хобі-класу, оскільки він в першу чергу орієнтований на доступність для споживача», – зауважує Сергій Цимбалюк.

Регіональний представник ТОВ «Андреас Штіль» у Західній Україні Олег Солодкий звернув увагу на те, що особливістю нового магазину мережі «Добрий Господар» є не лише вдале розташування, а й великі вікна, які дозволяють оцінити широкий асортимент, а з настанням сутінків, коли вмикається підсвітка, вітрини стають ще привабливішими для покупця.

Під час урочистого відкриття магазину «Добрий Господар» можна було отримати усю необхідну інформацію про техніку та комплектуючі торгових марок STIHL та VIKING, а бажаючі, звісно ж, під керівництвом фахівців, навіть протестували їхню роботу. Крім цього, серед покупців, які придбали у магазині товар на суму від 200 грн, було розіграно цінні призи.

Щасливі переможці лотереї стали власниками вартісних і водночас дуже потрібних подарунків. «Я придбав ножик вартістю 500 грн, а виграв бензопилу. Дуже потрібна річ у господарстві», – ділиться враженнями Віталій Косуха.

Власник головного призу – автомийки – Олексій Бездітко не приховує емоцій: «Купив дитині іграшку – сувенір у формі бензопили. З нетерпінням чекав на лотерею. Тепер я – власник автомийки «STIHL». Мій автомобіль просто блищатиме від чистоти».

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up