Найхолодніший дитсадок Житомира Центр Утеплення зробив теплим

Найхолодніший дитсадок Житомира Центр Утеплення зробив теплим
Найхолодніший дитсадок Житомира зробили теплим усього за рік
Ще рік тому дитячий садок № 21, що знаходиться на вул. Лесі Українки, 23, був найхолоднішим у Житомирі. Узимку температура в приміщенні досягала лише 14–15 градусів. Звісно, не пристосоване до таких умов дитяче здоров’я давало збій, і дітки часто хворіли. Стіни дитсадка поступово руйнувалися, через це в будівлі були значні замерзання, а великі втрати газу себе ніяк не виправдовували. Ця проблема привернула увагу міської ради, яка звернулася за допомогою до компанії Центр Утеплення.

Як повідомив директор Центру Утеплення Юрій Опанасюк, перед початком утеплення фахівці перевірили будівлю дитсадка тепловізором та побачили, що садок не в кращому стані: було видно величезні тріщини на стінах, і через це діти сильно замерзали.

«Після того, як міська рада спільно з компанією «Нефко» виділила гроші для утеплення будівлі, ми почали роботи. На сьогоднішній день будівля потребує значно менше газу, а огороджуючі конструкції будівлі більше не руйнуються.

За останні 15 років ми дуже багато досліджуємо проблематику подібних об’єктів і маємо велику кількість утеплених будівель. За рік у Житомирі утеплили більше 40 тис. квадратних метрів. Наші європейські партнери часто приїжджають до нас та обмінюються досвідом. Тому у своїй роботі ми активно запроваджуємо європейські технології», – повідомив Юрій Опанасюк.

Відео дня

Роботи з утеплення дитсадка № 21 тривали рік – з літа 2012 до літа 2013 року. Протягом цього часу утеплили горище садка, стіни, а старі дерев’яні вікна було замінено на більш сучасні. Садок утеплювався екологічно чистими матеріалами. Тепер температура всередині дитсадка рідко буває нижче ніж 21–22 градуси, а захворювання серед малечі трапляються значно рідше. Радістю від цього із задоволенням поділилася завідуюча дитсадка № 21 Катерина Тимошевська:

«Наш дитсадок став теплішим завдяки ініціативі міської ради. При фінансовій підтримці корпорації «Нефко» в нашому закладі компанією Центр Утеплення впроваджувалася система із сучасного утеплення. На мою думку, вона є ефективним аспектом енергозбереження».

Після технічних рішень компанії Центр Утеплення дитсадок № 21 не тільки став теплішим, але й економнішим у витраті газу.

Центр Утеплення вже багато років займається питаннями енергозбереження, енергоефективності, застосовуючи сучасні технології у сфері будівництва. Компанія готова до співпраці як з великими організаціями, так і з кожним житомирянином, який бажає утеплити свій дім. «Країна знаходиться в ситуації, коли ми маємо навчитися правильно використовувати енергоносії. За енергоефективними технологіями стоїть майбутнє, і люди це розуміють, тому все частіше ми зустрічаємо на наших вулицях приклади вдалого застосування цих новітніх технологій», – підсумував директор Центру Утеплення Опанасюк Юрій.

Previous Next
Коментарі (1)
  • Анонім

    Гарну спаву люди роблять, такі обєкти як цей садочок вже давно потребує модернізації.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up