Кращих митців обиратимуть в Житомирі на Аrt-now session FM

Кращих митців обиратимуть в Житомирі на Аrt-now session FM
В Житомирі 9 липня пройде другий відбірковий тур до фіналу art-now session FM, під час якого усі бажаючі зможуть показати усі свої творчі здібності, обєднані однією темою - “Ми бачили майбутнє”.

Проект аrt-now session - це новий проект від мистецької платформи "Квартира FM", який стартує в багатьох містах України, а його фінал відбудеться у вересні в Луцьку.
В Житомирі організацією туру займається “Кавоманія”, де власне все й відбуватиметься, інформаційний портал “ТиДиви” та Олена Гаєвська зокрема.
За словами Олени уже зараз заявок на участь від житомирян надійшло досить багато і всі вони матимуть змогу виступити 9 липня, а їхні виступи оцінюватиме кваліфіковане журі.
? Конкурс цікавий тим, що діючи в рамках однієї теми, митці можуть показати образотворче та прикладне мистецтво у різних жанрах — живопис, графіка, фотографія, скульптура, дизайн, інсталяція. Залом, це конкурс на краще відтворення окремого авторського витвору через музику, поезію, танець. Якщо на відбірковому турі оберуть одразу кількох кращих учасників, то уже в Луцьку вони змагатимуться за одне єдине перше місце разом з іншими містами. Ми пропонуємо показати власне бачення теперішнього крізь призму майбутнього, піднімаючи соціальні, екологічні, міжкультурні, особистісні питання. Крім рішення журі на результати відбору також можуть вплинути звичайні відвідувачі “Кавоманії”, тому запрошуємо приходити всіх і підтримувати по-справжньому талановитих. Призи від спонсорів гарантовані усім переможцям, журі також залишає за собою право відбирати роботи тих митців, що зможуть взяти участь в представленні своїх робіт в Луцьку поза конкурсом. Оскільки у конкурсі вітаються інсталяції та дизайн-проекти малих архітектурних форм, то ці об'єкти можуть бути надалі використані місцевою владою для облагородження та окультурення міста чи регіону, - додає організаторка.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:41 Втрати противника зросли на 980 осіб за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 10 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 10 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 За ініціативи прокуратури Житомирщини у дохід держави конфісковано майже 4,5 млн грн, здобутих від підпільного виробництва підакцизних товарів Від читача 17:10 Популяризуємо українське. У Житомирі проведуть безоплатний майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки 17:27 У Житомирі проходить XIV Міжнародного фестивалю інструментальної музики «Сонячні кларнети». ФОТО. ВІДЕО 17:00 Раптово вийшов на колії: 85-річний чоловік травмувався на залізниці в Олевську 16:40 11-й Чілдрен Кінофест оголосив програму 16:22 В Житомирі для проживання військових пропонують занедбаний гараж photo_camera 16:15 СБУ повідомила про підозру клірику УПЦ (МП), який агітував за приєднання Херсонщини до рф і розфарбував в’їзну стелу в «триколор» 16:00 Михайлівську прикрасили прапорами ЄС photo_camera 15:40 Перші сходи майбутнього лісу з’явилися у розсадниках Житомирщини 15:20 У жахливій ДТП на Звягельщині загинули два волонтери з Львівської області 15:00 На Коростенщині згоріла квартира у двоповерховому житловому будинку 14:39 Наркодилера затримали у Бердичеві photo_camera 14:22 На околиці Житомира чоловік пограбував 49-річну містянку 14:00 Підвищено штрафи за неявку в ТЦК 12:37 Тролейбус № 10 знову вийшов на маршрут 12:21 Зеленський підписав укази про призначення 116 суддів. З них чотири судді - на Житомирщині 12:00 Поблизу Райгородка на Бердичівщині знищили мінометну міну часів Другої світової
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up