У Житомирі працюють над новим годинником для Майдану

Напередодні Нового року на башті будинку профспілок, що на столичному майдані Незалежності буде встановлений новий годинник. Збирають складний електронний механізм на Житомирському підприємстві "Екта-пром".

Складові компоненти годинника як вітчизняні, так і закордонні, зокрема японські. Орієнтовна вартість проекту становить 5 млн.грн. Гроші на годинник дали бізнес -компанії. Жодної державної копійки витрачено не було.
Ігор Пастух - генеральний директор компанії "Екта-пром": «Экраны могут показывать как часы различных форм: цифровые , аналоговые на различных типах. Циферблат ориентован под украинскую тематику, также можно показывать события важные и рекламу».

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 Дві 14-річні дівчинки загинули, випавши з даху багатоповерхівки на вулиці Миру 17:51 #СтопШахрай: Найбільш розповсюджені способи шахрайства з використанням мобільного зв’язку 17:00 Сьогодні два медичні заклади Житомирщини отримали сучасні електроавтомобілі photo_camera 16:40 На вулиці Героїв Базару патрульні зупинили водія, позбавленого права керування, і виявили у нього наркотики Від читача 14:48 «Розірвати коло насильства». У Житомирі проведуть тренінг щодо протидії насильству 16:20 37-річного киянина затримали за спробу пограбування банку в Мирополі 16:00 Оновлені рекомендації МОН щодо 2024/2025 навчального року 15:56 Родина, чоловік якої вбив дружину та доньку й застрелився в селі поблизу Коростеня, приїхала з Одеси 15:35 У справі про відсторонення від виконання службових обов'язків секретаря Оліївської селищної ради намагаються дати відвід судді 15:19 Українцям можуть збільшити тариф на електроенергію. Скільки платитимемо? 15:00 В Україні пройде наймасовіший молодіжний конгрес: «Українська ідентичність та її промоція у світі” 15:00 У Малині поліцейські встановлюють обставини ДТП з травмуванням 16-річної пасажирки скутера 14:40 Житомирський музично-драматичний театр завершує театральний сезон: репертуар на червень 14:19 У Житомирі біля річки Крошенка рятувальники ліквідували загоряння сухої рослинності play_circle_filled 14:00 У Житомирі необхідна донорська кров усіх груп з негативним резусом 12:40 Нагадуємо: у Житомирі діють графіки погодинних відключень електроенергії 12:21 Як вберегтися від алергії: дієві поради 11:39 У Житомирі правоохоронці проводять обшуки в церковному магазині "Сінай" 11:21 Подробиці вчорашньої ДТП на трасі Київ – Ковель – Ягодин: машину занесло через колесо, що лопнуло photo_camera 11:20 У Бердичеві з підприємця стягнуто понад один мільйон гривень за користування землею без правовстановлюючих документів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up