Юля Сапунова, володарка кубку світу з триатлону, повернулась в Житомир

Юля Сапунова, володарка кубку світу з триатлону, повернулась в Житомир
Житомирянка і найсильніша триаталетка України Юля Сапунова повернулась в Житомир після серії перемог на міжнародних змаганнях.

Нагадаймо, що на етапі Кубка світу в Тисойвароші Юля фінішувала першою, здобувши золото. Ця перемога стала повною неочікуваністю як для спортсменки, так і для всіх фанів триатлону в світі і справила справжній фурор. А вже за тиждень після Тисойвароша Сапунова виграла чемпіонат Європи серед поліцейських.

За словами Юлі, вона постійно серйозно готується до змагань і це дає свої ефекти. Але найважливіші старти для неї ще попереду.

Відео дня
>Наразі Юлія Сапунова з 773-ма очками посідає 21-шу сходинку олімпійського табеля про ранги, що на 32 пункти краще за показник житомирянки двотижневої давнини.

Зараз Юля перебуває в Житомирі. Вона продовжує тренуватись і готуватись до нових стартів. Відпочивати дівчина збирається вже ближче до зими.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Юля молодчина!!!Так держать!!!Не один раз приходилось видеть твои тренировки на стадеоне и всегда удевляюсь как у такой хрупкой девченки есть столько сил и упорства нарезать круг за кругом!!!Молодец, так держать новых побед!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up