Житомирянка здобула головну корону на міжнародному професійному конкурсі моделей

Житомирянка здобула головну корону на міжнародному професійному конкурсі моделей

Юна житомирянка Євангеліна Антонюк здобула головну корону і титул «BestWorld Professional Model 2016» на II Міжнародному дитячому професійному конкурсі моделей.

 

Конкурс проходив з 24 до 29 серпня цього року в Греції. Протягом всього часу учасники вставали о 7:00 на зарядку, потім – сніданок і репетиції. Репетиції проходили два рази на день протягом трьох днів до фіналу конкурсу, який відбувся 27 серпня.

Переможниця конкурсу, 11-річна житомирянка Євангеліна Антонюк розповіла, що це її перший конкурс краси.

«Раніше я брала участь тільки в показах і рекламній зйомці. Я дуже переживала, бо це мій перший конкурс, та ще й міжнародного формату. Ми дуже здружилися з учасниками, переживали один за одного, разом ходили на репетиції, екскурсії та поєднували працю з відпочинком, адже ми в Греції! – ділиться враженнями Євангеліна. – Я дуже щаслива, емоції переповнюють і хочу сказати спасибі всім – Богу, мамі, модельному агентству “Gloria Model Style”! Люблю свою країну і бажаю всім миру»

Відео дня

Учасники змагалися в чотирьох вікових категоріях від 3 до 16 років і демонстрували своє вміння триматися на сцені й харизматичність під час чотирьох виходів – представлення, дефіле в арт-костюмі на тему «Грецькі Боги», вихід у національному костюмі та фінальний вихід у смокінгу чи класичному костюмі для хлопчиків або вечірній сукні для дівчат.

Переможниця II Міжнародного дитячого професійного конкурсу моделей Євангеліна Антонюк народилася в Житомирі, навчається в італійській школі «Всесвіт», любить подорожувати й читати книги. Дівчинка захоплюється верховою їздою, вчиться грі на фортепіано, вивчає італійську та англійську мови, а також займається в модельному агентстві «GloriaModelS».

Хоча це перша участь Євангеліни у конкурсах краси, все ж дівчинка вже має досвід роботи перед камерами, адже брала участь у зйомках реклами та спробувала себе в ролі ведучої дитячої передачі. Наразі юна володарка титулу «BestWorld Professional Model 2016» продовжує розвиватися в обраному напрямку та мріє стати телеведучою.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:05 Що буде, якщо не оновити дані в ТЦК: роз'яснення від адвоката 13:05 У травні синоптики прогнозують температуру на 1-1.5° вище за норму 12:29 Продовжується судовий розгляд справи щодо вбивства дитини у Радомишлі 12:24 Поліція Житомирщини затримала вчителя за підозрою у вбивстві та пораненні колишніх учнів Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 12:09 Масштабне прибирання України. Триває набір локальних координаторів для Всеукраїнської толоки 2024 11:05 При призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватиметься страховий стаж, одержаний в інших країнах 09:30 Нічні заморозки і денне тепло - прогноз погоди на вихідні 09:00 27 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити 16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up