Кошмар на майдані, або Коли приберуть розмітку з центру міста?

Кошмар на майдані, або Коли приберуть розмітку з центру міста?

Вже  постійно всі говорять про те, що нова розмітка на майдані Соборному - це повна маячня. 

Коли «молода» команда в мерії тільки починала творити цей безлад в центрі міста, більшість містян одразу говорили, що не можна руйнувати там, де проходить одна з центральних автомагістралей.

Але виправдовуючись тим, що «люди бажають» зробити громадський простір більшим, тобто зі слів організаторів «нічого страшного, що ми тут п'ємо каву, а в метрі проїжджає авто», було виділено досить багато коштів на перебудову схеми руху автотранспорту в центрі міста.

Відео дня

Як результат ми маємо головний біль для водіїв, незрозумілу схему руху, яка порушує всі норми та купу камінців по колу, яки начебто встановлені для безпеки саме цього руху, а по факту постійно б'ють авто.

З самого початку були обіцянки повернути все як було. Але вже майже півроку цей кошмар продовжується і ніхто не хоче взяти на себе відповідальність привести вигляд центра міста до нормального стану.

Тим часом, центральна площа міста - майдан Соборний перетворюється на величезну стоянку для авто.

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (12)
  • Сергей Сергей

    Пропоную, велике коло, не доторкане учасниками д.р., та   в середині, взагалі зупинка та стоянка ,заборонена. На мостах, естакадах, підйомах спусках, пішохідних переходах, перехрестях, поворотах, на місцях із обмеженою оглядовістю та недостатньою видимістю, на _Майданах_!!!! , і т..д.., але, жовта розмітка - тимчасова!! Так-що ,будьте обережними, та взаємовічливими водіями!, Згідно ППД.
  • Валик Карпов

    Разметка может и нормальная, но парковка там точно лишняя, потому что из за неё и круг такой что только на роликах ездить....
  • Наталия Владимировна

    Ну все ж привыкли ездить как хочется и куда хочется не соблюдая правила дорожного движения вообще! Вот и орут с пеной у рта, как сложно.
    В Европе почему-то все такие разметки , ещё уже место для проезда и нет кипиша, все ездят, нет никаких проблем.
    Только у нас , нужно ехать везде как удобно , а не как положено.
    Несколько минут постоял пропустил машину или в пробке 5 минут, всё жопа, все дебилы, не правильно разметку сделали... Да *** в других городах, странах люди полжизни в пробках проводят и никто столько дерьма не льёт.

    Наталия Владимировна reply Наталия Владимировна

    Natali Ost качество выполнения работ абсолютно всех в нашем городе и не только оставляет желать лучшего...))))

    Natali Ost reply Наталия Владимировна

    Наталия Владимировна такой разметки как у нас на площади в Европе нет!!! она уже исчезла и едут кто куда хочет...
  • Андрій Клепальській

    Караще розмітку по місту хай зроблять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up