Чи виправдовують довіру клієнтів житомирські кафе?

Чи виправдовують довіру клієнтів житомирські кафе?

Житомирські заклади громадського харчування накрила третя «хвиля» перевірок у виконанні таємних агентів від «20 хвилин». Цього тижня зустрічайте наступну сімку щасливчиків, куди завітали наші вередливі клієнти.

Нагадаємо, що протягом двох минулих тижнів ми проінспектували 12 закладів: кав’ярню «Coffee-in», кафе «Avanti», піцерію «Pizza Celentano», кафе «Гриль», піцерію «Маріо», суші-бар «Черепаха», «Вареничну», кафе «Каїр», гастро-ресторацію «Фамілія», ресторацію «Мандри», кафе «Файна кнайпа» і кафе «Три гуся». Пропонуємо вам традиційну сімку закладів, де знову змусили понервувати персонал.

Паб «Чако»

У закладі на перетині вулиць Київської та Небесної Сотні таємний покупець для «контрольного зважування» обрав чи не найпопулярнішу страву – чакош. У меню заявлена вага 300 г. На прохання зважити готову страву офіціант погодився і (вже традиційно) поніс тарілку на кухню, оскільки виносних ваг у пабі немає. Для засвідчення ваги, як і завжди, «недовірливий» клієнт попросив сфотографувати зважений чакош. Як показало фото, вага готової страви – 315 г, що навіть на 15 г більше, ніж очікувалося. Результат – усе чесно.Суші-бар «Черепаха» у ТРЦ «Глобал»

Відео дня

Минулого тижня ми дали право на реабілітацію мережі закладів «Варенична», відправивши на ревізію на Майдан Соборний таємного покупця. У результаті отримали позитивний результат, а «Варенична» – схвальний відгук.

Цього тижня редакція «20 хвилин» вирішила переконатися у чесності суші-бару «Черепаха» у ТРЦ «Глобал», оскільки заклад на Великій Бердичівській свою перевірку пройшов.

Для чистоти експерименту таємний покупець замовив ту ж страву, що й минулого разу – торикацу з куркою. У результаті переважування (яке, до речі, відбулося  прямо на столі клієнта, а не на кухні, як у більшості закладів), у тарілці виявилося 190 г, що на 70 г більше, ніж вказано в меню.Приємно, коли заклад підтверджує позитивний результат.

Пивна ресторація «BeerЁza»

Для перевірки на чесність закладу «BeerЁza», що знаходиться на вулиці Перемоги, таємний покупець обрав салат «Крабовий». Як і зазвичай, виносних ваг у ресторації не виявилося, тому переважування відбувалося на кухні. За старою схемою «немає виносних ваг – фото в студію» офіціанту вручили телефон «клієнта», щоб на кухні персонал влаштував салату «фотосесію».Порція салату в пивній ресторації «BeerЁza»Як результат – із очікуваних 160 г до столу клієнтам подали 164 г. Різниця в 4 г: дрібничка, а приємно. «BeerЁza» перевірку пройшла, «20 хвилин» – «втерлися».

Кафе «Афродіта»

У самому кінці вулиці Рильського знаходиться кафе «Афродіта», у якому, щоб перевірити сумлінність персоналу (а вийшло – і добряче налякати його) наш спецагент замовив салат «Пекінський». У меню заявлена вага 150 г. На фото, яке виступило доказом чесності кафе, виявилося 177 г. Всі задоволені. Всі ситі.Кафе «HZ»

Цього тижня кафе «Хочу З’їсти» на Старому Бульварі отримало від «20 хвилин» особливу номінацію – «Суперточність».

Після прохання переважити замовлений салат, до «вередливих» відвідувачів з вагами і чистим посудом в руках вийшов адміністратор закладу і особисто переважив страву. У результаті – рівно 160 і ні грамом більше чи менше, як і пообіцяли. Пізніше офіціантка зізналася, що подібне прохання у кафе пролунало вперше. Сподіваємося, що у клієнтів ніколи не виникне сумнівів щодо ваги замовленої порції, і подібний «ритуал» не повториться.Найточніша порція - у кафе HZКафе «Золота арка»

У кафе «Золота арка» проханням переважити страву наш таємний покупець нікого особливо не здивував. Замовлений салат без проблем зважили на кухні, а як доказ – надали фото, на якому було видно, що замість 150 г на тарілці лежало 162 г. Єдине, що не вдалося робити – це сфотографувати сторінку меню закладу. Як виявилося, таємного клієнта від «20 хвилин» працівники закладу прийняли за потенційного представника закладу-конкурента, тому, оберігаючи свої корпоративні секрети, не дали винести таку «конфіденційну» інформацію.

Ну, ні значить ні. Головне, що перевірку на чесність пройшли.

Art-cafe «Kotleta»

«Не салатами єдиними», – подумав одного дня таємний покупець і вирішив перевірити, як комплектують комплексні обіди в кафе «Kotleta» на вулиці Леха Качинського (колишня Черняховського). Того дня заклад пропонував клієнтам курячий бульйон, макарони по-флотськи, курячий жульєн, овочевий салат ну і звісно, фруктовий компот і хліб.

Однак виявилося, що у меню як такий комплексний обід не зазначається. Ба більше: жодної страви, яку подали до столу, в меню немає, тож і дізнатися, скільки макаронів чи салату мали покласти вам у тарілку, не можна.Комплексний обід в art-cafe KotletaУ результаті Art-cafe «Kotleta» став єдиним закладом, звідки наш ревізор повернувся ні з чим. Хіба що ситим.

Таким чином. цього тижня жоден із закладів Житомира не був «спійманий за руку» на обмані клієнтів, що, звісно, не може не радувати. Сподіваємося, що такий результат ми отримали не через поінформованість персоналу про наш експеримент, а у зв’язку із сумлінністю в роботі. У будь-якому випадку, ми не зупиняємося і продовжимо наші ревізії, щоб перевірити, де найбільше люблять і поважають клієнтів.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:56 Медичний висновок для тих, хто хоче взяти дитину в сім’ю, стане цифровим, а сам медогляд оптимізується - Мінсоцполітики 17:23 У Житомирі під час весняного загальноміського прибирання вивезено 866 м3 сміття, було залучено 288 працівників комунальних підприємств 17:00 Житомир попрощався із двома Захисниками - Олександром Рудюком і Дмитром Пінчуком 16:41 Найближчими днями у Житомирі потепліє до +25, очікується висока пожежна небезпека Від читача 16:43 Проєкт "БРАМА" об'єднує громадян державного та приватного сектору 16:20 Чемпіоном України з триатлону на суперспринтерській дистанції став представник Житомирської школи вищої майстерності Ілля Гончарук 16:05 Найкращі виробники міжкімнатних дверей в Україні (Новини компаній) 16:00 Виконком Житомирської міськради закупить на фронт 15 комплектів супутникового звʼязку і 50 дронів 15:40 17-річний житомирянин поїхав на роботу у Дніпро, а 17-річна дівчина з Радомишля гостювала у подруги - ювенальні поліцейські за тиждень повернули додому 16 дітей 15:21 Мешканців будинків по вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101 попереджають про призупинення водопостачання з 1 по 3 травня 15:00 На одній із вулиць Звягеля правоохоронці затримали чоловіка під час продажу боєприпасів за 4000 гривень 14:40 Ветеран з Житомирщини переміг у конкурсі "Варто почати власну справу" 14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up