Спортсмени з Житомирщини показали гарний результат на Чемпіонаті Європи з параармспорту

Спортсмени з Житомирщини показали гарний результат на Чемпіонаті Європи з параармспорту

Примноженими здобутками з Чемпіонату Європи повернулись спортсмени Житомирщини, члени національної збірної України з параармспорту з Болгарії.

Адже проти 4-х (1 срібло та 3 бронзи) медалей минулорічного чемпіонату Європи у Польщі, цього річ маємо 7 медалей, із них дві - вищого ґатунку, одне срібло та чотири бронзи.

Саме в місті Софія з 26.05 по 02.06.2018 р. відбулися неймовірно захоплюючі змагання з боротьби на руках серед людей з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору.

Участь в Чемпіонаті Європи прийняли 17 країни! Національна команда складалась з 20 спортсменів і серед них наші неодноразові чемпіони України, міжнародних змагань, Європи та світу: Бессальнова Олеся, Гуменюк Ігор, Дроздюк Світлана, Жаміашвілі Леван, Пінчук Олександр та Хіміч Олександр під керівництвом Заслуженого тренера України, який також приймав участь у змаганнях як спортсмен, досвідчений Геннадій Данюк.

Відео дня

Шалена швидкість, сила волі та перспектива майбутніх перемог – це дворазова чемпіонка Європи – 2018 року на ліву та праву руку, майстер спорту України - Олеся Бессальнова (клас АRМ-3).

Неймовірні поєдинки, сталеві м'язи і Дворазовий бронзовий призер чемпіонату Європи на ліву та праву руку, майстер спорту України – Олександр Хіміч (клас АRМ-3).

Досвід та витримка та бронзова медаль чемпіонату Європи на ліву руку у заслуженого майстра спорту України - Олександра Пінчука(клас АRМ-2).

Сукупність людських та спортивних якостей та срібний призер у класі АRМ-5 та бронзовий призер серед ветеранів чемпіонату Європи на ліву руку - Геннадій Данюк.

Дуже прикро за нашу чарівну спортсменку, майстра спорту України міжнародного класу Світлану Дроздюк (АRМ 2), яка за крок зупинилась від медалі. 4 місце посів і майстр спорту України міжнародного класу -  Леван Жаміашвілі. До сімки найкращих увійшов і майстр спорту України міжнародного класу Ігор Гуменюк. Всі спортсмени принесли свій вклад у кошик Житомирської області та збірної України.

В цілому  збірна України завоювала на чемпіонаті Європи  - 9 золотих, 4 срібних та 8 бронзових нагород.

ЖРЦ «ІНВАСПОРТ» пишається здобутками наших земляків, дякуємо тренерському штабу Геннадію Данюку (старший тренер з армспорту ЖРЦ «Інваспорт» та тренер-викладач ЖДЮСШ інвалідів) та Олександру Пінчуку (тренер-викладач ЖДЮСШ інвалідів) та всім, хто долучається до підготовки наших спортсменам, управлінню національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА, Житомирській обласній федерації з армспорту, місцевій владі міста та району Новоград-Волинського, спонсорам міста Новоград-Волинського та Новоград-Волинському молодіжно-оздоровчому клубу «ФЕНІКС» для осіб з обмеженими можливостями!!!

А наші спортсмени вже дома: хтось святкує перемогу, хтось аналізує помилки, однак всім вже за чотири місяці треба буди готовими до підвищення своєї майстерності на Чемпіонаті світу з параармспорту, який відбудеться з 12 по 19 жовтня в м. Анталія (Туреччина).

За матеріалами ЖРЦ «Інваспорт»

https://www.facebook.com/invasport.zt/

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up