Житомирщина попрощалася з черговим загиблим військовим

Житомирщина попрощалася з черговим загиблим військовим
У селі Славів, що у Черняхівському районі, 19 червня 2014 року прощалися з військовослужбовцем 95-ої аеромобільної бригади Олександром Голяченком.

В останню путь проводити палкого патріота, молодого та енергійного хлопця прийшли сотні людей. Невгамовним болем в серці батьків бринить втрата наймолодшого сина. Висловити співчуття та запропонувати підтримку прийшли близькі, друзі, односельчани, небайдужі громадяни, представники влади.

Нагадаємо, що 22-річний Олександр був поранений у бою з терористами під Слов’янськом Донецької області 13 червня разом зі своїми товаришами по службі: старшим солдатом Олександром Ніколайчуком (с.Солотвин Бердичівського району), лейтенантом Сергієм Бабаським (м. Коростень) та солдатом Сергієм Хартником (м. Житомир). Після тяжкого поранення життя Олександра Голяченка обірвалося 16 червня у харківському шпиталі.

Його ім’я червоною ниткою назавжди вписане в нашу історію як чотирнадцятого героя, котрого втратила Житомирщини в боротьбі за незалежність та цілісність рідної держави.

Відео дня

Незважаючи на втрати своїх побратимів, з якими пліч-о-пліч захищали рідну землю від ворогів, військовослужбовці 95-ої аеромобільної бригади продовжують гідно нести службу на Сході України. Житомирські десантники - приклад патріотизму, мужності, здатності до самопожертви та відданості своєму громадянському обов’язку заради миру над головами співвітчизників.

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:47 Десант військових письменників розгорнув свій тимчасовий простір у Городоцькій громаді 17:00 На Житомирщині пріоритетом залишається розвиток прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу 16:41 За шопінг з чужою карткою 32-річний бердичівлянин відповість перед законом 16:21 Відтепер юридичні особи можуть призначати належного користувача онлайн: запрацював Кабінет водія для бізнесу Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 16:00 Посадовицю з Бердичівського району підозрюють в спільних з громадянином рф оборудках при ремонті доріг на майже пів мільйона гривень 15:41 Головним тренером Полісся може стати аргентинець Даріо Друді 15:20 Діти відпочиватимуть за програмою єОздоровлення і цього року. Географія закладів розширюється 15:00 Директор комунального підприємства з Коростишева постане перед судом за заподіяння збитків на майже 700 тис грн під час закупівлі електроенергії 14:40 Що робити, якщо посвідчення УБД втрачене чи пошкоджене? 14:20 В енергосистемі через похолодання значний дефіцит - «Укренерго» вимушене обмежувати споживання для запобігання аваріям 14:00 Цифровізацією Житомирської області відтепер займатиметься Костянтин Лопушанський 12:40 Екоінспекція нагадує: за порушення правил рибальства передбачено штрафи 12:20 Новий тариф для житомирян: відтепер містяни платитимуть за переробку сміття photo_camera 12:00 Трагікомедія «Дарагой тавариш Б-г?» від Житомирського театру ім. Івана Кочерги відтепер доступна онлайн 11:40 Понад 9 років за ґратами відсидить житель Звягеля за збут психотропних речовин та наркотиків 11:20 В Овручі під час пожежі загинув чоловік 11:00 Промаркуй свою продукцію “Зроблено в Україні” 10:40 До уваги водіїв: обмежено рух транспорту по вулиці Чумацький шлях 10:20 Біля ЦУМу у Житомирі горіла закинута будівля photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up