У зв’язку з терактами правоохоронці Житомирщини перейшли на посилений режим роботи

У зв’язку з терактами правоохоронці Житомирщини перейшли на посилений режим роботи
Органи державної влади, правоохоронні органи Житомирщини з 23 січня перейшли на посилений режим роботи.

В області створено оперативний штаб з метою запобігання терористичним проявам та виникненню інших надзвичайних ситуацій. Про це сьогодні, 25 січня, під час віче пам’яті за загиблими у Маріуполі, поінформував громаду голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

Керівник області наголосив: ситуація на Житомирщині перебуває під контролем. Удвічі збільшено кількість патрулів та особового складу правоохоронних органів для забезпечення порядку. 74 стратегічні об’єкти області (мости, розв’язки, залізниця та ін.) перебувають під посиленою охороною. Медичні заклади області забезпечені достатньою кількістю препаратів для надання першої медичної допомоги у випадку надзвичайних ситуацій. Відпрацьовується питання належного функціонування бомбосховищ, у тому числі в адміністративних приміщеннях.

Із 26 січня на Житомирщині діятиме цілодобова «гаряча лінія», куди зможуть зателефонувати жителі у випадку виявлення підозрілих осіб, підозрілих пакунків та ін.

Відео дня

«Ми розуміємо, що спочатку була Волноваха, вчора Маріуполь, а завтра всі інші українські міста можуть опинитися під загрозою. Саме тому, треба бути готовими до різних ситуацій. Щодня вранці керівники профільних служб та відомств збираються і опрацьовують різні варіанти захисту жителів області від таких загроз. Запевняю, що ситуація в області контрольована», - зазначив голова облдержадміністрації.

За словами посадовця, вже завтра, 26 січня, відбудеться нарада із керівниками влади різних рівнів, відповідальних за безпеку в регіоні.

Голова облдержадміністрації наголосив: «Закликаю представників громадських організацій звернутися до народів країн, які підписали Будапештський меморандум, аби держави, котрі гарантують захист і безпеку України, виконували покладену на них місію. Ми маємо об’єднатися в боротьбі проти спільного ворога».

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня 13:00 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 28 квітня 12:02 На Житомирщині три заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу новонародженим у складних неонатальних випадках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up