У Житомирі тимчасово погасне Вічний вогонь

У Житомирі тимчасово погасне Вічний вогонь

Через необхідність заміни лічильника на обладнанні Вічного вогню на монументі Слави тимчасово буде припинено газопостачання об‘єкту. Після заміни засобів обліку подача газу буде відновлена.

«На минулому тижні експертна комісія у складі фахівців управління комунального господарства міської ради, представників ПАТ «Житомиргаз» та ДП «Житомирстандартметрологія», за підсумками проведеного дослідження, попередньо встановила, що газовий лічильник, встановлений на Вічному вогні, не може використовуватися через технічний стан. Є відповідний акт на демонтаж лічильника», - наголосив Віталій Шевчук, заступник начальника управління комунального господарства міської ради.

Наразі лічильник вже демонтовано, а оплата за газ буде здійснюватись згідно максимальних норм витрат газу обладнанням Вічного вогню. Якщо до демонтажу лічильника середня витрата газу становила 1200-1300 кубометрів газу на місяць, то за новою системою обрахунку ПАТ «Житомиргаз» вона буде складати 8900 кубометрів газу.

«Аби уникнути таких переплат, на час заміни лічильника газопостачання буде тимчасово припинено. Просимо вибачення у житомирян за тимчасові незручності», - наголосив Віталій Шевчук, заступник начальника управління комунального господарства міської ради.

Відео дня

Аби замінити лічильник, необхідно отримати технічне завдання, виготовити проектно-кошторисну документацію та закупити, власне, лічильник та змонтувати його. Всі ці дії фахівці міської ради здійснюватимуть у максимально короткі строки, аби відновити роботу Вічного вогню.

За матеріалами прес-служби Житомирської міської ради

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up