Що житомиряни найбільше коментували у Фейсбуці цього тижня: ТОП-3 публікації

Що житомиряни найбільше коментували у Фейсбуці цього тижня: ТОП-3 публікації

У соціальних мережах коментарі з’являються зі швидкістю спалаху. Особливо під кричущими публікаціями. Житомиряни найбільшу увагу приділяють сторінкам представників влади, депутатів, а також коментують публікації від ЗМІ, що мають переважно скандальний характер.

Що коментує Житомир?

«Житомир отримає понад 70 мільйонів гривень гранту від Республіки Словенія» – публікація від міського голови Сергія Сухомлина

Вчора, 26 грудня, на своїй сторінці у Фейсбук мер Житомира опублікував інформацію про те, що в рамках проєкту Світового банку стартував процес масштабної модернізації КП «Житомирводоканал». В найближчі роки місто отримає нову станцію підготовки води і очисні споруди. 

У коментарях житомиряни пишуть:

Відео дня

«В 21-у сторіччі цілі райони міста не мають каналізації. Чи планується крім модернізації наявної насосної станції розширення каналізаційної мережі?», - запитує Роман Кравчук.

Сергій Сухомлин відповів: «В 2020 плануємо два райони».

«Цікава ситуація. Країна з населенням трохи більше ніж 2 млн. чоловік виділяє нам 2,8 млн. євро на допомогу в перекачці нашого лайна. Логічно, що підряд отримує словенська компанія. А як буде наше місто відпрацьовувати цю благодать?», - цікавиться Віктор Сахневич.

«От у нас в місті на різну херню (я дуже перепрошую) кошти є, а ось забезпечити містян чистою питною водою у нас немає? Пан Сергій Сухомлин, невже стадіони і набережні важливіші для нашого міста, ніж чиста питна вода? Ви подивіться статистику онкозахворювань в нашому місті, тим паче, що люди сплачують за ПИТНУ ВОДУ В КВИТАНЦІЯХ, а не за технічну! Ви, як мер міста мали б потурбуватися про самі необхідні речі для містян, а не плитки, парасольки і незрозумілі об'єкти ліпити біля пам'ятника Корольова!», - пише Леся Шнайдер.

Міський голова відповів «Зайдіть на сторінку "Водоканалу", там все написано. Все буде, думаю, Житомир буде першим в Україні з чистою водою та сучасною системою очистки. Вже будується». 

«Сергію Івановичу, можливо варто провести модернізацію міських "ливневок". Після сильних злив окремі вулиці перетворюються на "Венецію"», - пропонує Богдан Радченко.

«Лисиці розгулюють Житомиром: містяни панікують» – публікація на Фейсбук сторінці «Новости Житомира от 20minut.ua»

У статті мова йде про лиса, що вже місяць гуляє Житомиром. Містянами було знято лисицю, що бігає на Польовій біля жилих будинків. В коментарях люди поділилися на два табори: ті, кому шкода тварину, та ті, хто говорять про небезпеку від хижого звіра.

«Боже, вона нікого не чіпає, вийшла, так як мабуть дуже голодна і можливо, діток годувати треба, люди будьте добрішими, і собак не треба боятися, якщо є можливість, погодуєте, бійтеся людей, гірше людини звіра немає!», - пише Дар’я Вакулюк.

«Це застереження! Тільки хворі тварини, не бояться людей...Може бути сказ, і лисиці є переносниками...», - коментує Larisa Karbovskaj.

«Як собак повне місто гуляє, які кидаються на людей то ніхто не панікує, а тут один лис з'явився і все паніка, катастрофа», - обурюється Павло Лавров.

«А куди діватись, лісу вже немає, а їсти хочеться», - пише Олена Федорчук.

«Годувала його (це схоже що хлопчик) печінковим паштетом. Кота відігнав, а від собаки втік. Бігає на Верхній Польовий. Приходить поїсти. Безпечний. До людей близько не підходить», - розповідає Тетяна Гурьева.
«ТІТУШКИ калічать людей в Житомирі!» – публікація від Олександра Міщенка

Під час мирного протесту жителів проспекту Незалежності, 29, автівка з тітушками в’їхала в натовп протестувальників та провезла на капоті чоловіка. Відповідне відео опубліковано на сторінці автора. 

«ДАБК зупинило будівництво АЗС “UPG”! Керівництво поліції та міська влада ігнорує! БППшник Петренко рулить! Дожилися?! Володимир Зеленський спасіть Житомир!», - пише Олександр Міщенко.

Житомиряни в коментарях обурені та шоковані:

«БПП-шники не шкодували жителів сходу, так само вони не пошкодують жителів інших регіонів, якщо це їм буде потрібно. Але ми повинні зрозуміти, що нас більшість, і вже пора ставити їх в стійло, а не боятися їх балаклав», - пише Ірина Пискун.

«Поліція на стороні бандитів, їм наказ не втручатися !!! Але нормальні там теж є-один поліцейський побіг за бусом і витягнув водія, СПАСИБІ ЙОМУ!!!», - коментує Світлана Островська.

«Де наш депутат, бойовий офіцер, хоча б приїхав поспілкуватися, депутатський запит зробив, чи хоч щось...», - пише посилаючись на народного депутата Ігора Герасименка, Andriu Yanishevski.


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up