21-22 червня Житомир залишиться без води

21-22 червня Житомир залишиться без води

"Житомирводоканал" нагадує: у місті буде відсутнє водопостачання з 00:01 21 червня до 17:00 22 червня.

Збільшення тривалості виконання ремонтних робіт на мережах і спорудах водопроводу, які обумовлюють відключення водопостачання, зумовлене збільшенням обсягу робіт.

Окрім того, КП "Житомирводоканал" планує 22 червня виконати монтаж колодязів та часткове підключення нового трубопроводу на 14-ій ділянці, прокладеного від вул. Чумацький Шлях до вул. Західної. Обрання цієї дати невипадкове - воно дозволить уникнути необхідності відключення водопостачання у інший день.

Рекомендуємо вам заздалегідь зробити дводобові запаси води для господарсько-побутових потреб.
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Ліля

    Коли воду включать хтось знає?
  • Nadia Lobay

    Нода гроші відмити та показати що водоканал працює
  • Светланка Сметанка

    А КАКОЙ ТОЛК???
    ВОДА, КАК БЫЛА ТЕХНИЧЕСКАЯ ТАК И ОСТАЛАСЬ И НЕ ИЗВЕСТНО, КОГДА БУДЕТ ПРИГОДНОЙ ДЛЯ ПИТЬЯ!
    ДЕРУТ С ЛЮДЕЙ, КАК
    ЗА ПИТЬЕВУЮ ВОДУ,
    А В ПЛАТЁЖКАХ НАПИСАНО -
    ХОЛОДНАЯ ВОДА -
    ОПЯТЬ РАЗВОД - ВОРОВСТВО!!!
    ЭТОЙ ВОДОЙ ДАЖЕ СТИРАТЬ НЕЛЬЗЯ, ПОТОМУ ЧТО РЖАВАЯ!!!
    А ЛЮДЕЙ, КАК ОБКРАДЫВАЛИ - ТАК И ОБКРАДЫВАЮТ УПЫРИ - ЗЛОДЮГИ.... ВО ВСЁМ!!!
    В РЭСе - ОДНИ МОШЕННИКИ - АФЕРИСТЫ!!
    ДА ЕЩЁ ЦЕЛЫМИ ДНЯМИ ДЕРЖАТ БЕЗ СВЕТА + НОЧЬЮ ВЫКЛЮЧАЮТ, ПОТОМУ, ЧТО 80% ЖИВУТ СТАРИКИ!!!
    НАКРУЧИВАЮТ - ВЫСАСЫВАЮТ ИЗ ПАЛЬЦЕВ И ВЕШАЮТ НА ЛЮДЕЙ ДОЛГИ....!!!
    ОДНИ - СВОИ - ВОРУЮТ ЭНЕРГИЮ, А ДРУГИЕ ДОЛЖНЫ ПЛАТИТЬ СОТНЯМИ грн. ГОДАМИ - ПОТОМУ ЧТО ВСЕ НОВЫЕ СЧЁТЧИКИ ПОДКЛЮЧЕНЫ К КОМПЬЮТЕРАМ И ТЕ, ЧТО ХОТЯТ, ТО И КРУТЯТ - МУТЯТ (ТАК ПЬЯНЫЕ
    РЭСовцы ПРОГОВОРИЛИСЬ) и ЛЮДИ НИЧЕГО НЕ СМОГУТ ДОКАЗАТЬ!!!
    У ОДНИХ - СВОИХ КОНДЕНЦИОНЕРЫ РАБОТАЮТ КРУГЛЫЕ СУТКИ - КРУГЛЫЙ ГОД + СТИРАЛКА + ПЫЛЕСОС + УТЮГ И ПЛАТЯТ ВСЕГО 60 ГРН., А У ДРУГИХ РАБОТАЕТ ОДИН ХОЛОДИЛЬНИК И ВЕЧЕРОМ ТЕЛЕВИЗОР И ЭКОНОМ - ЛАМПОЧКИ И ПЛАТЯТ ГОДАМИ ПО 200 - 250 ГРН. + ДОЛГИ ВЕШАЮТ - УПЫРИ - МОШЕННИКИ!!!
    И НИЧЕГО НЕ ДОКАЖЕШЬ, ХОТЯ ВСЕ ПРОПЛАТЫ ВИДНЫ В КОМПЬЮТЕРЕ!!!
    И ЧТО С ТАКИМИ УПЫРЯМИ - МОШЕННИКАМИ -
    ВОРЮГАМИ ДЕЛАТЬ???!!!
    ВЫВОД ОДИН....
    ХОТЯ БУМЕРАНГ ВСЕГДА ВОЗВРАЩАЕТСЯ В САМЫЙ НЕПОДХОДЯЩИЙ МОМЕНТ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up