Сергій Машковський привітав житомирян зі Святом останнього дзвоника

Сергій Машковський привітав житомирян зі Святом останнього дзвоника

Сьогодні,27 травня, у Житомирі проходить Свято останнього дзвоника. У зв'язку з цим на офіційному сайті ЖОДА розмістили привітання  Голови Житомирської ОДА Сергія Машковського.

Дорогі учні, шановні вчителі та батьки!


Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки на шляху до знань.


Останній дзвоник – по-справжньому всенародне свято! Воно об’єднує вчителів та учнів, батьків та дітей, владу і громаду, бо діти – це найбільший і найкоштовніший скарб народу.

Школярів чекає улюблена пора — літні канікули, які завжди приносять неповторні враження, дають можливість відновити сили перед початком нового етапу навчання.

Відео дня


Для випускників цей дзвінок справді останній. За шкільним порогом перед вами відкривається незвідана дорога дорослого життя та самореалізації. Ваші майбутні успіхи, працьовитість, ділове і творче завзяття стануть найкращою подякою вашим сьогоднішнім наставникам.


У цей день ми віддаємо данину поваги педагогам. Завдяки Вашій праці, сумлінню та професійній майстерності відбувається становлення юного покоління громадян України, майбутньої продуктивної та інтелектуальної сили нації.


Тож вітаю усіх зі святом, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття! Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією на життєві гаразди та успіхи.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up