Санаторій «Дениші» сертифіковано за міжнародними стандартами якості

Санаторій «Дениші» сертифіковано за міжнародними стандартами якості

Комунальне підприємство  «Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» Житомирської обласної ради отримало сертифікат якості міжнародного стандарту ISO.

Про це повідомила прес-служба обласної ради.

Отримання цього сертифікату засвідчує, що система управління якістю  закладу  стосовно надання послуг у сфері охорони здоров'я  відповідає вимогам  ДСТУ ISO 9001: 2015 "Системи управління якістю. Вимоги".

ISO (International Organization for Standardization) - міжнародна організація зі стандартизації, яка представляє собою всесвітню сітку неполітичних національних представництв в 156 країнах світу, центральний офіс якої знаходиться в Женеві. Код 9001:2015 означає набір вимог до різних етапів діяльності підприємства, в даному випадку медичних послуг у лікувально-санаторному центрі.

Відео дня

Особливістю стандартів є те, що вони вимагають якісно надавати медичні послуги, якісно організовувати надання лікарської допомоги і повинні забезпечувати передбачуваний та стабільний рівень лікування. З точки зору стандартів серії ISO 9001 якісною вважається така послуга, яка задовільняє як специфіковані (прописані), так і ймовірні (не прописані) очікування клієнта.

За інформацією керівника закладу Віталія Жалінського, наразі в санаторії проходить аудит для отримання загального сертифікату на всі види послуг.

Мова йде про послуги харчування та послуги проживання. Тобто наприкінці червня санаторій «Дениші» матиме новий загальний сертифікат ISO на функціонування закладу вцілому.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up