Міліція розпочинає спецоперацію проти сепаратистів у Житомирі

Міліція розпочинає спецоперацію проти сепаратистів у Житомирі
На території області правоохоронці розпочали спеціальні заходи з виявлення та протидії озброєним злочинцям, особам з сепаратиськими намірами та кримінальним елементам. Відповідна спецоперація включає низку заходів й розрахована на кілька етапів.

Загальна непроста ситуація в державі вимагає адекватних заходів реагування від органів внутрішніх справ. Відтак міліція Житомирщини сконцентрувала свої сили на попередженні появи та виявленні небезпечних осіб, окремих груп, чиї дії можуть носити провокативний характер, бути спрямованими на розпалювання суспільної ворожнечі, проявів сепаратизму, екстремізму. Тобто, на протидії озброєним злочинцям, які можуть як транзитом пересуватись по території області, так і мати конкретні наміри в регіоні.

Водночас правоохоронці звертаються до жителів та гостей області з проханням з розумінням поставитися до проведення спеціальних заходів та повідомляти до міліції про появу підозрілих осіб у населених пунктах.

До операції задіяно працівників у всіх районах області та УМВС. На автошляхах працюють стаціонарні пости та спеціально створені мобільні групи. Правоохоронці націлені на відповідальне проведення операції та готовність професійно діяти в будь-яких ситуаціях.

Відео дня
style="text-align: right;"> За повідомленням СЗГ УМВС України у Житомирській області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня 13:00 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 28 квітня 12:02 На Житомирщині три заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу новонародженим у складних неонатальних випадках 11:04 Оцінка якості освітніх програм у коледжах: особливості під час воєнного стану
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up