Список житомирських депутатів, що дозволяють продовжувати будівництво «газової камери» на проспекті Незалежності, 29

Список житомирських депутатів, що дозволяють продовжувати будівництво «газової камери» на проспекті Незалежності, 29

Нехай продовжують будувати АЗС під вікнами житлових будинків – подумали депутати Житомирської  міської ради і не підтримали рішення про встановлення заборони на будівництво, розміщення та прийняття в експлуатацію АЗС в житлових та рекреаційних зонах. 

На позачерговій сесії міськради 20 лютого депутат Роман Гуртовенко наголосив, що влада Житомира може зупинити незаконне будівництво АЗС компанії «ЮПІДЖІ», що за адресою проспект Незалежності, 29.

«Всім відомо, що в Житомирі існує конфліктна ситуація по будівництву АЗС на Незалежності, 29, і дане будівництво здійснюється незаконно, з численними порушеннями. Тому мною, щоб вирішити цю конфліктну ситуацію, було подано проєкт, який передбачав заборону на розміщення автозаправних станцій в житлових зонах в Житомирі, також хочу наголосити, що це і так законодавством передбачено, тобто мій проєкт повністю узгоджено з усіма нормами законодавства, будівельними нормами, і також цей проєкт передбачає заборону на введення в експлуатацію подібних об’єктів в житлових та громадських зонах», - пояснює депутат Роман Гуртовенко.

Проте пропозицію депутати не оцінили. А ось житомиряни цьому абсурду поставили оцінку – ганьба. Надзвичайно боляче спостерігати, як в 21 сторіччі під вікнами людей будують небезпечну заправку, а влада міста спочатку каже, що нічого не може зробити, а коли все ж з’являється ініціатива – розводить руками та не голосує. Вийняти картку або вийти в туалет – ось як намагаються депутати всидіти на двох стільцях одночасно. 

Відео дня

«Оскільки даний проєкт передбачає заборону на введення в експлуатацію, це вирішувало б конфліктну ситуацію з будівництвом саме цієї АЗС. На жаль, вчора (20 лютого – авт.) не вистачило 2 голосів депутатів, щоб цей проєкт було прийнято, і на мою думку, депутати цим голосуванням проявили свою політичну волю щодо небажання вирішити дану конфліктну ситуацію, небажання стати на сторону мешканців, що борються за свої права», - зазначає депутат.

Список депутатів, що не підтримали пропозицію щодо заборони будівництва скандальної АЗС:

1. Блажкевич Ольга Михайлівна – УТРИМАЛАСЬ;

2. Боровський Михайло Миколайович – відсутній;

3. Губатюк Олег Володимирович – відсутній;

4. Єремейчук Костянтин Юрійович – НЕ ГОЛОСУВАВ;

5. Жигадло Лариса Миколаївна – відсутня;

6. Кирилюк Віталій Леонідович – УТРИМАВСЯ;

7. Колесник Сергій Володимирович – відсутній;

8. Леонченко Наталія Петрівна – відсутня;

9. Манухін Максим Леонідович – відсутній;

10. Махорін Геннадій Леонідович – відсутній;

11. Мойсеєв Юрій Володимирович – відсутній;

12. Онищук Сергій Валерійович – відсутній;

13. Онопрієнко Тетяна Миколаївна – відсутня;

14. Пучич Владислав Григорович – відсутній;

15. Ракович Антон Юрійович – відсутній;

16. Рибак Олександр Юрійович – відсутній;

17. Рудь Петро Володимирович – відсутній;

18. Сахневич Анатолій Олександрович – НЕ ГОЛОСУВАВ;

19. Фурлет Іван Володимирович – відсутній;

20. Черняхович Олександр Мирославовчи – НЕ ГОЛОСУВАВ;

21. Шевчук Валерій Леонтійович – відсутній;

22. Янушевич Микола Вікторович – відсутній;

23. Ярмоленко Ірина Василівна – відсутня.

Усього голосувало 25 депутатів, з яких «за» проголосували 20 депутатів, «утрималися» 2 депутати та «не голосували» 3 депутати. Проте початково у залі було 33 депутати. Ймовірно, частина вийшли під час голосування з зали, що не дало проєкту набрати необхідну кількість голосів. У залі з самого початку сесії точно були присутні Наталія Леонченко та Юрій Мойсеєв, які у списках голосування «відсутні». Перебування інших депутатів – невідомо.

Лера Наумова

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Сергей Климченко

    незабаром вибори!
  • Роман Гуртовенко

    Ще необхідно звернути увагу на те, як скликалася дана сесія. Про її скликання на 15:00 год. 20.02.20  я особисто дізнався того ж дня о 10:30 год. Тому, цілком закономірно, що значна частина депутатів, в тому числі і ті, що відкрито підтримували мій проект, просто фізично не встигли прибути на сесію. Висновки очевидні?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 27 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити 16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up