Комунальна халатність чи нещасний випадок: хто відповість за численні травми школяра?

Комунальна халатність чи нещасний випадок: хто відповість за численні травми школяра?

Страшний випадок на зупинці Довженка 28 листопада ледь не забрав життя школяра. Очікуючи на транспорт, хлопчик послизнувся на купі снігу і потрапив під тролейбус.

 

Девятирічний Володя, повертаючись зі школи додому, потрапив під колеса тролейбуса. Очікуючи на зелене світло, хлопчик послизнувся на кучугурі снігу і покотився під колеса транспортного засобу.

Того ж дня дитину доправили до реанімації у важкому стані: перелом стегна, множинні переломи тазової кістки, велика втрата крові. Дає надію те, що він дихає сам. Внаслідок крововтрати у Володі дуже низький гемоглобін, тому лікарі Житомирської обласної дитячої лікарні перевезли хлопчика до Київської національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ». Зараз стан здоров’я школяра підтримують лікарі.

Мешканці міста скаржаться, що комунальні служби погано чистять дороги та зупинки, можливо саме через таку халатність дитина потрапила у біду. В управлінні комунального господарства неохоче коментують дану ситуацію та чекають результатів слідства. Однак на останьому засіданні міськвиконкому родині постраждалого хлопчика виділили 50 тисяч гривень. Та, можливо, краще було б ретельно прибирати вулиці Житомира від снігу, аби таких трагедій не траплялося.

Відео дня

Нині правоохоронні органи встановлюють причини аварії. За словами начальника пресс-службу ГУНП у Житоирській області Алли Ващенко, робити будь-які висновки зарано. На даний час експерти перевіряють, чи можна було водієві уникнути даних наслідків, чи, можливо, це був нещасний випадок.

Стало відомо, що у Житомирі сталася ще одна схожа трагічна подія. 12 грудня водій маршрутки №19 поїхав, але двері у салоні маршрутки не зачинив. У цей момент з них, не втримавшись на сходинках, випав хлопчик. Внаслідок чого маршрутка переїхала дитині обидві ноги.

13 грудня Управління транспорту і звязку Житомирської міськради ініціювало зустріч з перевізниками для попередження водіїв. З метою уникнення подібних випадків у майбутньому, патрульна поліція Житомира теж планує провести акцію серед водіїв.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up