Житомирян кличуть на відкриття Духовної недільної школи

Житомирян кличуть на відкриття Духовної недільної школи
Громада Свято-Михайлівського кафедрального собору запрошує на відкриття та освячення нового приміщення Духовної недільної школи при соборі. Урочиста подія проходитиме 10 травня 2014 р.Б. о 10:00 за адресою: вул. Київська, 18.

Духовна недільна школа для дітей будувалася протягом трьох років:  з 2011 по 2014 рр. І ось настала та довгождана мить для всіх дітей та викладачів, коли вони зможуть переступити поріг нової, модернізованої школи.

На відкриття та освячення дитячої недільної школи запрошені Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Митрополит Львівський і Сокальський Димитрій, голова Інституту церковної історії, Архієпископ Рівненський і Острозький Ііларіон, голова Управління Зовнішніх Церковних Зв’язках, Єпископ Вишгородський Агапіт, вікарій Київської єпархії, керуючий справами Київської Патріархії, Архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав, Єпископ Вінницький і Брацлавський Михаїл, голова Синодального Управління у справах молоді Української Православної Церкви Київського Патріархату архімандрит Макарій,  а також будуть присутні народні депутати України, представники обласної та місцевої влади.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up