У Житомирі фіналісти всеукраїнської премії року «BabyStar» «запалили» зал неймовірними виступами

У Житомирі фіналісти всеукраїнської премії  року «BabyStar» «запалили» зал неймовірними виступами

18 грудня у приміщенні Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера відбувся гала-концерт та нагородження дитячої всеукраїнської премії «BabyStar 2016», який вразив глядачів своєю неймовірною святковістю.

На конкурсі діти дивували публіку своїми талантами, виявляючи неабияку сміливість і артистизм.

У цей день зала для глядачів була наповнена музикою і посмішками дітей та батьків.

На нагородженні діти намагалися об’єднати в одному номері всі свої вміння. Учасники виконували номери поодинці, а деякі навіть у дуеті, також дивували журі хореографічними номерами.

Відео дня

Ведучими цього вечора були найяскравіші ведучі міста – В’ячеслав Жила та Юлія Костюшко. Організатором всеукраїнської премії року «BabyStar» є модельна агенція «Gloria ModelS» та газета «20 хвилин». Ексклюзивним смачним спонсором виступила ТМ «М’ясна Гільдія». Генеральний спонсор -  житловий комплекс «Полісся», офіційний спонсор -  мережа салонів краси «Golden style», генеральний медіа-партнер – news.dks.ua. Пригощав усіх присутніх ресторан «Alyssum». Партнери:«Face Аrt», друкарня «Бук-Друк» та багато інших.

Організатори наголошують, що саме подібні проекти дозволяють розвиватися таланту маленьких діточок.

«У такий складний час для нашої країни і для кожної родини подібні заходи просто необхідні. Яскраві фарби, весела музика, маленькі артисти, конкурси, перемоги, подарунки – все це створює для дітей незабутні враження. Було б чудово, якби такі свята проводилися якомога частіше», – сказав генеральний директор газети «20 хвилин» Олександр Васильковський.

Президент модельної агенції «Gloria ModelS» та співорганізатор Ілона Колодій вважає проект «Babystar» чудовою можливістю для розкриття талантів дітей, потужним стимулом для подальшого розвитку їх здібностей. За її словами, участь у таких святкових заходах дає чудову можливість дитині проявити себе, набути впевненості у собі.

«Ключова ідея проекту полягає в тому, що ми допомагаємо розвивати таланти і здібності дітей, сприяємо об’єднанню сім’ї через активний творчий процес. Метою проекту «Babystar» є в першу чергу підкреслити і показати, якою може бути безпосередньою і унікальною кожна дитина. Тому ми захотіли зробити проект на прикладі премії «Людина року», «Народний бренд». У нас є талановиті діти, які заслуговують на відзнаки», – сказала вона.

Також враженнями від виступів поділилася співачка та фіналістка проекту «Х-фактор 7» Даша Соколовська, яка, «запаливши» залу своїм музичним виступом, сказала: «Я була дуже рада бачити таку кількість талановитих і красивих дітей на врученні премії року «Babystar 2016». Це один з заходів, який залишає після себе тільки позитивні емоції і величезний енергетичний заряд. Бажаю всім батькам побачити талант у своїй дитині і подарувати їй ту любов, якої в наш час так не вистачає», – зазначила вона.

Кульмінацією вечора стало нагородження дітей кубками, грамотами та подарунками. Спочатку за підсумками голосування серед інтернет-користувачів була обрана перша переможниця, якою стала Карина Васіна. Вона підкорила інтернет-публіку своїм музичним хітом.

Голова журі назвала переможця – дівчинку-«оркестр» Віліну Баязітову (м.Київ), яка підкорила серця глядачів цікавим номером з використанням декілька музичних інструментів.

«Чим раніше і більше дитина бере участь в публічних заходах, тим впевненішою вона стає. Дуже радує, що в конкурсі дітки вже з самого малого віку долучаються до подібних заходів, адже це є однією з можливостей для розвитку тонкого естетичного смаку», – сказала Ілона Колодій. 
Переповнені приємними емоціями учасники поділилися враженнями від конкурсу: «Це конкурс, який дарує нам упевненість у собі. Я дуже щаслива, що сьогодні маю честь стати учасником цього проекту», – наголосила переможець Карина Васіна.

Нагадаємо: упродовж 2016 року відбувалося знайомство з учасниками проекту на сторінках газети та на сайті  «20 хвилин», де читачам розповідали про їхні вміння, досягнення, таланти. В цьому році участь у проекті взяли 52 обдаровані дитини з 8 міст України. Серед тих, хто надсилав заяви на участь, відбиралися найталановитіші діти за кількістю досягнень у своїй сфері.

Конкурс «BabyStar» відбуватиметься щорічно. Заяви вже можна подавати на електронну адресу: [email protected]. Гала-концерт та нагородження талановитих дітей відбудеться наприкінці року. Про учасників «BabyStar» – 2017 ви зможете дізнатися на сторінках газети «20 хвилин» та на сайті zt.20minut.ua/.


Юлія Довбня

Previous Next

 


 

 

Коментарі (1)
  • Наталья Пономаренко (Овсянкина)

    На фінальному гала-концерті врученні премії «Babystar» будуть нагороджені два переможці, всі інші учасники отримають премію «Babystar Гран-Прі»!

    Ссылка на источник: https://zt.20minut.ua/competitions/vseukrayinskiy-proekt---baby-star-2016-66  ВОПРОС ОРГАНИЗАТОРАМ - КАК ОСТАЛЬНЫЕ УЧАСТНИКИ КОТОРЫЕ НЕ ПРИЕХАЛИ ПОЛУЧАТ ПРЕМИЮ «Babystar Гран-Прі»!  ?????

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up