В Інтернеті з’явилися жахливі фото з 1-ї міської лікарні

В Інтернеті з’явилися жахливі фото з 1-ї міської лікарні

Перший хворий на коронавірус житель Житомира Вадим Какошкін, він же Вадим Оптиміст, розмістив на своєї сторінці в Фейсбуці фотографії з 1-ї міської лікарні.

Як нам розповів сам Вадим, це «палати» у відділенні урології, куди переводять хворих Covid-19 з інфекційного відділення.

Відео дня

Справа в тому, що в інфекційному відділенні мало місць і там залишають тільки важких хворих. А тих, кому стає краще, переводять або в урологію, або взагалі в Станишівку на обсервацію.

«Ви питаєте, куди пішли десятки мільйонів, заплачених нами у вигляді податків? Може, краще поставити це питання меру і губернатору?» - обурюється Вадим Какошкін.

«Ось в такі «палати» переводять хворих Ковід-19 з інфекційного відділення. 21 століття. Житомир. 1-а лікарня. Відділення урології».

Коментарі читачів також досить емоційні (орфографія максимально збережена):

- В кишені собі, куди ще…

- Рік тому була в інфекції Бердичіва в палаті, де помирав мій знайомий. Те, що побачила на ваших фото, -  олінклюзів 5 звєздєй!!!! У нас в Бердичіві ще «краще»!!!!

- Вадим, здрастуйте! Ви, знаєте ... якщо всі думають, що в Києві краще ... все те ж саме! Тільки звинувачувати потрібно верхівку ... яка не хоче бачити, що діється на низах ... а низи користуються поки їх не бачать ... це наш менталітет

- Крадуть багато, от і результат.....

- А районка закрита, там пару хворих держать. Вона ніби в порядку? 

- Підніміться в Лор центр, Ендо, палати 2 лікарня, 1,2,4 палати. Ви впадете. А благодійність процвітає. Ви знаєте скільки коштує місце начмеда????? У так і живемо: корупція і нікчемність. Ось тому пересічний лікар і бере.... Передає наверх...

- А головні лікарі там для чого?? Їх не цікавить стан лікарень, які очолюють!! 

- Персоналу так, потрібно сказати спасибі. За них молитися потрібно. А влада, які до цього довели, крадучи гроші, розірвати на шматки потрібно.

- Зате розмітку на площі міняємо, як рукавички.

- Стан медицини в Україні загрожує національній безпеці і принижує людську гідність українців.

- От не можу зрозуміти до цього дня, по чому в тендері виграла саме ця лікарня...? Рухлядь…

- Урологічне відділення ніхто ніколи не ремонтував. Так, був косметичний ремонт. Я сама задавала собі таке запитання років 20. Бог милував попасти туди. Але для мене це страшне відділення.

- Лікарні грошей і в очі не бачать. Вони не доходять за призначенням, роблять все своїми силами.

- Ви б в фтизіатричних відділеннях побачили... То тут треба лежати ну...хай місяць. А там лежать від 4-х до 20-ти місяців.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Василь

    Потрібно говорити "Дякуємо Петро Олексійович!"

    Обов'язково три рази!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine 14:20 Спортсмени Житомирщини стали переможцями чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок photo_camera 14:00 За підтримки EU4Business для підприємців проведуть воркшопи щодо роботи з ШІ та автоматизації бізнесу 12:41 Військовослужбовцям 95 бригади, що отримали важкі поранення під час захисту України, вручили медалі Міноборони photo_camera 12:19 У Житомирі оголошено набір на безоплатний курс бізнес-школи 12:00 Перед судом постане 39-річний чоловік, який завдав 12 ран сусідові по кімнаті в селі Никонівка на Бердичівщині 11:40 У Житомирі відбудеться благодійний концерт «Птахи надії» play_circle_filled 11:18 Завершилась ідентифікація пенсіонерів-ВПО: майже 213 тис. осіб успішно пройшли перевірку 11:01 Минулоріч засуджено 80% зрадників та колаборантів з розглянутих справ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up